Digidexo.com

Hvordan å miste vekt med The Fantastic Rice Diet

Nå her er en morsom og kreativ måte å miste vekt. Hvis du elsker ris så jeg tror du vil elske ris kosthold. Det er enkelt og billig, og når som helst du kan plukke opp diett når du føler at du trenger å gå ned i vekt, er det tre faser til denne dietten så les videre for å lære mer.

Hvordan å miste vekt med The Fantastic Rice Diet

•  For å gå ned i vekt vellykket på denne dietten vil du trenger å vite og forstå de tre forskjellige faser. Hver fase har sin egen diett plan og skiller seg fra hverandre litt. Bare så du vet de tre fasene er Basic Rice Diet, Lacto vegetarianer og Vegetarisk Plus.

fase to alternativet er der du følger den grunnleggende fasen for en dag i uken og deretter følger vegetarisk fase for en dag. Deretter resten av de fem dagene du vil følge lakto vegetarianer fase. Det høres kanskje litt komplisert, men det er ikke, og alt er lagt ut for deg ganske godt.

Den siste delen av denne dietten er vedlikeholdsplanen. Dette hvor du rotere de ulike planene. Så vil det se omtrent slik ut du vil spise den grunnleggende ris diett en dag i uken, deretter to dager i uken på vegetar pluss og deretter til slutt vil du gjøre lakto vegetarisk kosthold i fire dager.