Digidexo.com

Dietter for voksne i deres 30-årene

Som du alder, går kroppen din gjennom endringer som resulterer i redusert produksjon av vitale vektkontroll stoffer som testosteron og thyroid hormon. Dette betyr at jo eldre du blir, jo mer streng du bør bli med kostholdet ditt for å opprettholde et ungdommelig nivå av leanness. Dessverre er det motsatte ofte er tilfelle, med dietter blir mer slakk som folk alder. Hvis du er i 30-årene og ønsker å slanke seg effektivt, forstår at det kan gjøres - men det vil ta litt innsats.

Slanking Selection

Velg en diett typen som er du mest sannsynlig å følge. Mens det er konstant uenighet om hvilken diett typen er "best" (lav-fett, lav-carb, high-protein), sannheten i saken er at den beste dietten er den du er mest sannsynlig å holde seg til religiøst for på minst 12 til 16 uker. Ikke gjør den feilen å gå sammen med mengden, velge en kjepphest diett som du vet at du har ingen sjanse til å holde seg til - velg noe som du har hatt tidligere suksess eller noe som du vet er riktig for din situasjon.

Slanking Compliance

Forstå at nøkkelen til vellykket slanking har lite å gjøre med den type diett du velger. Hva er mye mer relevant er hva slags mat du spiser mens du er på diett plan. Mål å konsumere så mange naturlige matkilder som mulig. Det betyr å unngå bearbeidet mat, sukker, hvitt mel elementer og andre "junk" mat mens du er på diett. I stedet for disse elementene, bør kostholdet bestå av litt mer enn frisk frukt, grønnsaker, magert kjøtt, hele korn og sunt umettet fett, uavhengig av hva kosthold typen du har valgt å forfølge. Stikker til naturlige matkilder og eschewing kunstige matvarer vil tillate deg å gå ned i vekt gradvis og naturlig. Som du allerede er i 30-årene, har du langt mindre spillerom for forbruker "jukse" måltider og andre junk mat, så det er best å omprogrammere din livsstil nå for å hindre muligheten for fremtidig sykdom fra fattige kosten valg.