Digidexo.com

Hvordan å miste vekt sunt i 40 dager

Kampen om vekttap og generelt god helse er pågående for folk flest. Enten du er en erfaren idrettsutøver eller en periodisk gym bruker, hvis du har kommet bort fra kondisjon og god ernæring rutine, kan det noen ganger være vanskelig å komme tilbake på sporet. Likevel er det viktig å leve et langt og fruktbart liv. Sunn vekttap er ikke bare om å slippe pounds, men å holde dem av. Forplikte seg til utfordringen er første skritt i riktig retning; sette et mål og utvikle en plan for å oppnå det.

Hvordan å miste vekt sunt i 40 dager

Opprett en 40 dagers mål for deg selv og merke det i treningen journal sammen med kroppsmåling og vekt for dag 1.
Forskning online vekttap grupper eller opprette en med venner. Begynn med en sterk støttebase.

omtale matvaner og dagens treningsøkt rutine. Fjern åpen kosttilskudd elementer som brus og junk food. Disse er unødvendige kalorier; fjerne dem fra kosten vil raskt hjelpe deg å slippe vekt og føle seg bedre.

Riktig ernæring er nøkkelen når miste vekt og holde den av. Sulter deg selv er ikke svaret. Hvis du er usikker på hvordan du skal lage en skikkelig diett som vil holde deg fueled trenger du en plan som vil fungere best med din livsstil. The Mayo Clinic nettsiden tilbyr kaloribevisste menyen planlegging guider. Matlaging og tilberede måltider hjemme versus å spise ute vil hjelpe deg å kontrollere porsjonsstørrelsen samt holde deg ansvarlig for ditt forbruk. Forskning hvor mange kalorier du bør ta i per dag sammen med hvor mye aktivitet er nødvendig for å nå målet ditt.

Start trening. Begynn med lettelser inn i en rutine med en full body workout inkludert cardio og vekttrening. Målet for tre treningsøkter per uke. Utfordre deg selv. Hver uke gjennomgang fremgangen din og sette en ny ukentlig mål. For eksempel legge til en ekstra kilometer til løpeturen, eller opp dine vekter eller reps. Hvis du velger å trene i et treningsstudio eller fitness studio, snakke med en trener eller instruktør om dine mål. Med brainstorming med fagfolk du kan lære om riktig teknikk samt få nyttige insdier treningstips.

Hold en positiv holdning. Ikke hver dag vil gå som planlagt, men en dårlig dag bør ikke ødelegge hele planen. Belønn deg selv for prestasjonene uansett hvor liten.

Hint

  • Ved å sette små ukentlige mål i den generelle 40 dagers plan, vil du føle deg mer motivert for å nå det endelige målet. Ved dag 20 skal du føle og se fruktene av ditt arbeid.
  • Hold variasjon i treningen. Muskler har minne så prøv ikke å terpe de samme toning treningsøkter fra dag til dag.
  • Ikke sulte deg selv !! Hvis du øker treningsøktene dine vil du trenger drivstoff. Gjøre sunne valg og spise små måltider gjennom dagen. Drikk mye vann.
  • Alltid konsultere legen din før noen store endringer i fitness eller ernæringsmessige vaner.
  • Ikke over toget og kjenner dine grenser; du kan brenne ut eller forårsake skade.