Digidexo.com

Hvordan å miste vekt med ingefær

Ingefær har vært brukt i tusenvis av år for å sette smak på maten, men også som et middel for kvalme, forkjølelse og andre vanlige plager. Det finnes ingen bevis på at du kan fremme vekttap med ingefær direkte, er det grunn til å tro at den krydret root kan påvirke vekten indirekte. Ginger hjelpemidler i fordøyelsen ved å øke pH i magen syre og bidrar til å senke kolesterolet. Det er også en kraftig antioksidant, og kan brukes i forbindelse med andre krydder for å gjøre friske grønnsaker og magre kjøtt mer velsmakende. Du kan innlemme ingefær inn i deg kosthold i en rekke sunne --- og velsmakende --- måter.

Hvordan å miste vekt med ingefær

Brygge en rask ingefær te for sipping før måltider (for å dempe appetitten og hjelper fordøyelsen). Riv eller hogge 1/2 kopp ingefær i en kjele med 3 kopper vann. Bringe den til en byll og putre i 10 minutter, eller til ønsket styrke. Sil ingefær fra vannet og sukre med en liten mengde av honning eller kalori-fritt søtningsmiddel. Nyt en kopp én til tre ganger per dag, eller nippe til å lindre kvalme eller kaldt symptomer.

Skjær av en liten bit ingefær fra roten og tygge det før hvert måltid.

•  Rist fersk, skrelt ingefær i sauterte grønnsaker eller stek.

Rist ingefær i en liten mengde salt og sitronsaft; bite litt om gangen før måltider.

Hint

  • Skjær ingefær i tynne skiver før rist eller hakking å hindre chewy fiber i maten.
  • Lagres i kjøleskap ingefær og bruk innen en uke. Du kan også skrelle fersk ingefær og fryse det i opptil tre måneder.
  • Nippe ingefær te å lindre reisesyke, morgenkvalme og generell kvalme.
  • Hvis ingen fersk ingefær er tilgjengelig, kan du erstatte 1/8 ts. malt ingefær for hver spiseskje fersk ingefær kalles for i en oppskrift. Malt ingefær er ikke anbefalt for ingefær-te.
  • Ikke velg ingefær røtter som vises krøllete, da dette signaliserer ingefær som ikke lenger er fersk.
  • Overdreven bruk av ingefær for medisinske formål faktisk kan føre til kvalme, samt halsbrann og munn irritasjon. Snakk med legen din om råd før innføring av høye nivåer av ingefær i kostholdet ditt.
  • Ikke ta ingefær hvis du tar aspirin eller andre blodfortynnende uten først å rådføre deg med legen din. Ingefær er en naturlig blodet tynnere.