Digidexo.com

Kan du bli kvitt cellulitter?

Selv om det er generelt antatt å være skjemmende, er cellulitter absolutt ikke en helserisiko. Det er estetisk. Men spørsmålet gjenstår, det du ikke ønsker det er det en måte å bli kvitt cellulitter? For å svare på dette, må du først ha en forståelse av hva cellulitter er.

Hva som forårsaker cellulitt

Cellulitter er i utgangspunktet et produkt av fett-bunching. Kroppens tre øverste lagene av vev er hud, fett og muskler. Den øverste vev, hud, er det beskyttende laget. Fett er den isolerende mellomsjikt. Og under det er muskel. Huden din er bundet til musklene ved bindevevsstrenger av bindevev som trekker huden ned. Men hvis det er en overflod av fettavleiringer mellom huden og muskelen, opposisjonelle påvirkninger av huden din blir trukket ned av connective akkorder og trykket opp mot av store mengder fettvev skaper en dimpled eller rynket utseendet på huden, kalt cellulitt .

Misforståelse

Cellulitt er ikke en medisinsk tilstand. Du kan ikke mer kurere cellulitter enn du kunne kurere din høyde. Det er rett og slett et resultat av kroppens bygge. Kroppen din er disponert for en viss form. Kanskje din figur har en tendens til å samle høyere prosenter av fett i mageområdet, eller kanskje i hoftene. Kanskje du har tynne legger og store overarmer. I alle fall er kroppens bygge kroppens bygge. Det kan ikke endres. Hvis du har den type build som har en tendens til å akkumulere høye prosenter av fett i lårene, som mange kvinner gjør, er du mer tilbøyelig til å utvikle cellulitt fordi lårene er mest cellulitt-utsatt område av kroppen. Selv om du er en normal vekt, hvis arten av kroppen din er å lagre store mengder av fettreserver i ett bestemt område, vil det (over tid) føre til forekomsten av cellulitter. Du kan ikke endre kroppens oppbygging, som er grunnen til at cellulitter er ikke kureres. Men det kan styres.

Administrerende Cellulite

Du redusere forekomsten av cellulitter ved å redusere kroppens fettprosent. Oppnå dette gjennom et sunt kosthold og regelmessig mosjon. Gjør styrketrening for å holde musklene tonet, spesielt i områder plaget med cellulitter.

Andre typer behandlinger

Kremer som inneholder methylxanthines, kosttilskudd for vekttap, laserterapi, mesotherapy (injeksjoner), cellulitt-spesifikke dietter og spesielle cellulitt wraps, er alle spioneringen som nyttig i behandling av cellulitter. Og mens noen av disse behandlingene (for eksempel massasje terapi) har vært kjent for å produsere milde suksesser i å redusere forekomsten av cellulitter, er deres suksess kortvarig. Få og beholde kroppens fettprosent i en sunn rekkevidde er den beste måten å administrere din cellulite.