Digidexo.com

Herbal rettsmidler for angst og irritabilitet

Herbal rettsmidler for angst og irritabilitet


Allmennleger har vært touting angst som den hyppigst rapporterte mental helse symptom de siste tiårene. Det er rapportert mye oftere enn depresjon og alle andre psykiske symptomer kombinert. Årsaken er ukjent, men mange har spekulert i at vår raske samfunnet og økt stress har forårsaket en epidemi av nye angst lider. De personer som er imot å ta reseptbelagte medisiner for angst trenger ikke å lide i stillhet. Det finnes alternative valg for angst behandling.

Typer

Det finnes flere typer urte rettsmidler som har vært spioneringen som effektive naturlige behandlinger for angst. I århundrer har vestlige medisin utøvere administreres naturlige urter som kava kava og Valerian rot å kunne behandle og lindre symptomer på angst og irritabilitet.

Fordeler

Fordelene med å bruke en naturlig, urte rette for angst er at bivirkningsprofil er sannsynlig å være mye bedre enn for reseptbelagte medisiner. En ulempe av reseptbelagte medikamenter er at de er syntetiske, og kroppen ikke gjenkjenner visse forbindelser. Dette er den viktigste årsaken til bivirkninger.

Teorier / Spekulasjoner

De beroligende og angstdempende fordelene av urte medisiner er antatt å være forårsaket av de avslappende effekter på sentralnervesystemet. Ved å bremse ned nerveimpulser, er det tenkt å ha beroligende egenskaper som induserer en tilstand av velvære.

Historie

Bruk av urter for sykdom og symptomkontroll har eksistert i hundrevis av år. Faktisk har de fleste legemidler er opprettet ved å studere struktur og effekter av naturlige urter på menneskekroppen. Mange reseptbelagte medisiner er bare syntetiske versjoner av naturlig forekommende planter og urter.

Advarsel

Før du begynner på et naturlig urte supplement, må du diskutere dette med din generelle helsetjenester utøveren. Urtemedisiner kan også forårsake interaksjoner på samme måte som reseptbelagte medisiner. Vær forsiktig med urtemedisiner så mye som du gjør med andre medisiner, og alltid konsultere legen din på forhånd.