Digidexo.com

Hvordan bruke Akupressur Trygg Når gravid

Hvordan bruke Akupressur Trygg Når gravid


Akupressur er prosessen med å bruke hender eller knokene på visse trykkpunkter i en persons kropp for smertelindring. Gravide kvinner kan bruke akupressur for å lindre smerte under graviditet og fødsel, og for å flytte barnet til riktig posisjonering før fødsel.

Bruksanvisning

•  Påfør fast trykk for å trykkpunktet med tomlene eller knokene. Når du finner trykkpunktet, skal området føles ømt å ta på. Trykk ned og hold i opptil fem minutter. Fast massere punktet området. Området skal bli varm og avgir en prikking eller summende sensasjon når utført riktig.

Finn P6 poeng å lindre kvalme i svangerskapet. I løpet av første trimester, mange kvinner lider av morgenkvalme. På din indre håndleddet, finne og legge trykk på det punktet som er ca tre fingerbredder opp fra din hånd.

frigjøre endorfiner med poeng i håndflatene av hånden din. Hold en kam i hånden med tennene å trykke inn i sprekken mellom håndflaten og fingrene. Dette frigjør endorfiner, noe som gir deg mer energi og håndtering av smerte. Du kan også trykke på disse punktene under fødselen for å håndtere smerte under riene.

Unngå å bruke punkter som kan indusere arbeidskraft for tidlig. Før 37 uker, bør trykkpunkter i leggen, skulder, rumpe og mellom tommelen og pekefingeren unngås. Disse poengene kan bringe på sterke sammentrekninger og risikere å sette deg inn i arbeid tidlig.

Tips og advarsler

  • Oppsøke råd fra en lisensiert akupunktør eller acupressurist før du begynner noen form for akupressur på egen hånd. De vil være i stand til å lære deg nøyaktig hvor punktene er og hvordan de påvirker din kropp og graviditet.