Digidexo.com

Hvordan diagnostisere Utriving av AIIS

Hvordan diagnostisere Utriving av AIIS


En avulsion brudd finner sted når en felles kapsel, ligament eller muskel innsetting trekkes bort fra benet, eventuelt trekke fragmenter av ben bort med den. Anterior inferior iliaca ryggrad (AIIS) er opphavet til den direkte leder av rectus femoris, en kraftig leggben. Følgende trinn viser hvordan diagnostisere avulsion brudd i anterior inferior iliaca ryggraden.

Bruksanvisning

Skaff pasientens sykehistorie. Denne skaden oppstår som oftest hos unge utøvere som er sprintere eller hurdlers. En avulsion av fremre mindreverdig iliaca ryggraden er forårsaket av hip blir kraftig bøyd av rectus femoris. Ungdommer er disponert for Utriving brudd i hoften på grunn av den relative svakheten i apophysis.

Følg de vanlige som viser symptomer på en avulsion i hoften for å være den plutselige utbruddet av en alvorlig skyte smerter i hoften. Pasienten kan også oppleve hevelse, lokal ømhet eller til og med tap av muskelfunksjon.

Undersøk pasienten. De kliniske funn kan ligne bløtvev skader på leddbånd, muskler og sener.

Ta vanlig røntgen som avbildningsteknikk av valget for avulsion brudd. En avrevne beinfragment i umiddelbar nærhet til anterior inferior iliaca ryggraden skal bekrefte diagnosen. En bruddheling med bein callus formasjon er et typisk funn.

Bruk magnetic resonance imaging (MRI) hvis det er nødvendig å skille avulsion av fremre mindreverdig iliaca ryggraden fra en rift i senen av rectus femoris. Denne skaden kan også forveksles med et bein svulst.