Digidexo.com

Hvordan forbedre Stroke Rehabilitering

Hvordan forbedre Stroke Rehabilitering


Nye innovasjoner innen teknologi forbedre slagrehabilitering for familier som tidligere hadde lite håp for forbedring. Forskere og forskere over hele verden bruker innovative og selv gamle behandlinger for å bidra til å forbedre livene til plagede mennesker.

Virtual Reality-programvare

Sykehusene i Israel bruker virtual reality programvare for å registrere bevegelser av slagpasienter mens de spiller virtual reality spill. Programvaren gjør et klart skille mellom folk med vanlig hjerne funksjonalitet, og slagpasienter. Ved å måle aktivitet mellom venstre og høyre halvkuler av hjernen, leger vet spesifikt hvor rehabilitering er nødvendig.

Akupunktur

Akupunktur er en vanlig behandling for å bedre slag tilstander som depresjon, lammelser og problemer med å svelge og snakke. Ifølge American Academy of Medical Akupunktur, studier i Japan, Kina og selv Skandinavia viser at akupunktur behandlinger minst tre ganger i uken resultat i raskere utvinning ganger, større egenomsorg og redusert rehabilitering gang.

Hyperbar oksygenbehandling

Under hyperbar oksygenbehandling, pasienter sitte i et spesielt rom puste ren oksygen. Trykket i rommet gradvis øker, noe som skaper en følelse som ligner til å være på et fly. Hyperbar oksygenbehandling konsentrerer oksygenmolekyler i røde blodceller og plasma. Behandlinger varierer fra tre til fem uker, og pasientene ofte viser forbedret tale og tenkte behandling.