Digidexo.com

Hva er et alternativ Pharmacy?

Hva er et alternativ Pharmacy?


Ofte å finne en balanse mellom østlig og vestlig medisin, alternative apotek forsyningsrettsmidler og kosttilskudd tradisjonelle apotek kan ikke tilby.

Definisjon

Ifølge National Center for komplementær og alternativ medisin, er alternativ medisin alternativ medisin brukes i stedet for konvensjonell medisin inkludert urte medisiner, vitaminer, mineraler, naturlige produkter, kosttilskudd og probiotika for å støtte helse og trivsel eller rette sykdom. Alternative apotek arbeide for å tilby et utvalg som gir muligheter til å vedta en behandlingsplan av alternativ medisin.

Forordning

Alternativ medisin er kontroversielt så Food and Drug Administration (FDA) observerer bruk av alternative medisin produkter: hvis noen uønskede bivirkninger blir lagt merke til, sender FDA ut advarsler til produsenter eller kreve en tilbakekalling. Føderale forskrifter krever ikke mange alternativ medisin produkter merkes for sikkerheten eller effektiviteten, men produsentene er ikke tillatt å foreta direkte krav om helse hvis det er ingen forskning å støtte kravet.

Alternatives

Alternative apotek ofte bære bøker, hefter for produsenter, bulk te og helsekost, i tillegg til kosttilskudd de lager. Alternative apotek legger vekt på en alternativ måte å forfølge helse, strømpe ressurser for de som leter etter en annen måte å kurere sine plager ved siden av konvensjonell medisin.