Digidexo.com

Behandling for Pannen Scars hos barn

Barn kan utvikle arr på pannen for en rekke årsaker, som ulykker på lekeplassen eller spillefeltet, kutt og skrubbsår fra for mye grov bolig, brannsår og kirurgi. Det er mange hjem rettsmidler for behandling av arr samt over disk kremer, selv om plastisk kirurgi kan være nødvendig for dyp arrdannelse.

Vitamin E Oil

Vitamin E olje er en av de beste arr behandlingsmidler som er tilgjengelige i henhold til Natural News. Oljen kan direkte brukes til pannen, og sies å stimulere produksjonen av kollagen, og dermed forbedring av tekstur og styrken av huden. Vitamin E olje bør bare brukes etter at arret er helt leget å unngå konflikt med lukking av såret.

Aloe Vera

Ren aloe vera gel eller aloe vera masse sies å være et godt middel for arr på grunn av sin regenererende egenskaper. Aloe vera er også svært fuktighetsgivende og beroligende. Det kan også brukes på ferske sår for å forhindre arr fra forming.

Tea Tree Oil

Eterisk olje er hovedsakelig kjent for sine fungicide egenskaper, som det er brukt til å behandle diverse soppinfeksjoner som fotsopp, men kan også brukes som et arr behandling middel på grunn av dets hud helbredende egenskaper, i henhold til Natural News. Det fungerer også som en behandling for akne arr, men bør ikke tas internt.

Over mot produkter

Over-the-counter arr behandlinger for barn inkluderer Mederma for Kids, en krem ​​som reduserer utseendet av arr fra biter, riper, kirurgi, brannskader og kutt. ReJuveness er et annet arr behandling selskap som gjør behandlinger for barn som inneholder farmasøytisk-grade silikon plater for optimal arr reparasjon.

Scar Treatment Oppskrifter

Noen naturlige oppskrifter for arr behandling inkluderer en som krever å gjøre en lime fra sandlewood og svart gram, som må holdes på over natten og vaskes av neste morgen. En annen oppskrift er en ts. limesaft, 1 ss. Fullers jord og noen rosenvann for å lage en pasta, som skal påføres og tillates å tørke før mer pastaen blir tilsatt, og igjen på fem til ti minutter. Ansiktet bør vaskes med kaldt vann etter bruk av dette middel.

Andre rettsmidler

Andre produkter eller elementer som brukes for å hjelpe helbredelsen av arr inkluderer søker agurk juice til arr og drar på i 15 minutter før du vasker den av med kaldt vann, og bruke sitronsaft for å lette arr. Kokosolje er en effektiv middel i lightening av arr. Lavendel eterisk olje er et annet middel for arr og kan brukes to ganger daglig til berørte områder med en bomullsdott.