Digidexo.com

Hvordan bli kvitt nyrestein Naturligvis

Hvordan bli kvitt nyrestein Naturligvis


Urinen inneholder mineraler som kan vokser sammen til steiner som varierer i størrelse fra enkelte korn av sand til perler og selv ping-pong baller. Under normale omstendigheter, væske i urinen sikrer disse mineralene er for utvannet til å smelte sammen til stein, men det kan endre seg hvis du ikke har drukket nok væske eller konsentrasjonen av disse mineralene er for høy. Forskjellige mineraler skape forskjellige nyrestein som må behandles ved hjelp av forskjellige metoder. Selv om de fleste nyrestein kan bare føres gjennom urinveiene, vil du trenger medisinsk hjelp for å bli kvitt de som ikke kan.

Se en lege

Du bør undersøkes av en lege før du bestemmer deg for å passere din nyrestein naturlig fordi du ikke kan sikkert diagnostisere nyrestein basert på symptomer alene. Nyrestein symptomer som magesmerter og blodig urin, er ikke unikt for nyrestein. Derfor, bildebehandling og andre medisinske tester må gjennomføres for å bekrefte tilstedeværelse av en nyrestein i urinveiene, så det ikke er noen feil angående behandling. Videre har en del nyrestein enten ikke kan føres gjennom urinveiene eller ikke kan gjøre det uten å forårsake alvorlig skade i prosessen. Gå til legen at du får medisinsk behandling hvis nødvendig, men også kan bekrefte din evne til å trygt passere nyrestein naturlig, hvis det er ditt valg.

Bestått Stone

Når legen bekrefter kan du trygt passere nyre stein uten medikamenter eller medisinsk hjelp, kan du gå om å forberede å tåle smerte og fremskynde prosessen så mye som mulig. Selv om det er et krav at sitroner og andre sitrusfrukter kan bidra til å bryte opp nyrestein mens de fortsatt i urin stammen, er at kravet utestet og ville sannsynligvis ikke fungere som beskrevet, bortsett fra i tilfeller der nyrestein er laget av kalsium.

Fremskynde Passage

Påskynde prosessen for passering av nyrestein betyr bare fremskynde hastigheten som du tisser. The Mayo Clinic anbefaler at du begynner å drikke mer vann hvis du prøver å passere en nyre stein, slik at urinen synes klart eller det meste klart. Ikke bare kan denne hastigheten opp hastigheten som nyrestein passerer, men også bidrar til å redusere ytterligere formasjoner i fremtiden. Du kan også være lurt å vurdere inntak av naturlige diuretika, for eksempel selleri og løvetann rot te, for å øke frekvensen av urinproduksjonen.

Fighting symptomene

Du kan finne naturlig smertelindring ved å spise eller bruke en rekke lett tilgjengelige urter. Både ingefær og gurkemeie har smertestillende og anti-inflammatoriske egenskaper som kan hjelpe kjedelig det verste av symptomene, enten de er tatt som krydder i mat eller som ingrediens i te. Du kan også finne noen suksess å drikke te laget av ingredienser som rosmarin og white willow bark. Muskel relaxers, som rosmarin, kan være nyttig i avslappende musklene i urinleder og bidra til å sikre nyrestein passerer med minimal motstand.

Hint

  • Den beste måten å fullstendig unngå nyrestein er å drikke mye vann! Folk som drikker mye vann FÅR IKKE nyrestein!
  • Passerer nyrestein er smertefullt, så du kan vurdere å bruke en over disk smertestillende som ibuprofen / Tylenol eller se din lege eller en resept på smertestillende medikamenter.
  • Hvis du passerer steiner og ser blod i urinen er det sannsynligvis bare en liten rift i vevet fra steinen passerer, men du bør ringe legen din i tilfelle han / hun tror det kan være noe mer.