Digidexo.com

Hva er de dårlige effektene av Kina produkter med melamin?

Melamin er et hvitt luktfritt pulver krystallisert som i stor grad benyttes i plater. Substansen er laget av nitrogen og karbon. I ubundne States, har Food and Drug Administration ikke godkjent melamin i matvarer. Imidlertid har melamin vært brukt i noen matvarer for å øke proteininnholdet.

Forurensning

I Kina har forurensning av matvarer skjedde fordi noen selskaper, for eksempel morsmelkerstatning produsenter, legge melamin for å øke proteinnivået i sine matvarer. Bortsett fra babymat formler, har melamin blitt oppdaget i hvetegluten og ris protein konsentrat, i en merkevare av hermetisert kaffe og i en merkevare av en frossen yoghurt dessert eksportert fra Kina.

Symptomer

Ifølge Verdens helseorganisasjon, i 2007, spedbarn som inntok den skjemt babymat formel opplevd uforklarlig gråt (spesielt ved vannlatning), makroskopisk eller mikroskopisk hematuri, høyt blodtrykk, ødem, akutt obstruktiv nedsatt tretthet og oliguri eller anuri, og passerer steiner ved vannlatning. Generelle symptomer inkluderer blod i urinen, irritabilitet, lite eller ingen urin, høyt blodtrykk, og tegn på nyre infeksjon. Hos hunder og katter, nyresykdom, oppstod nyresvikt og død.

Effekter på importerte produkter fra Kina

Ifølge Consumer Affairs (november 2008), vil Food and Drug Administration anholde score til importerte produkter fra Kina på grunn av melamin forurensning.

Forurenset mat Tilbakekalling

I 2007, Food and Drug Administration oppdagelse av forurenset hund og kattemat eksportert fra Kina utløste den største Dyremat tilbakekalling i historien i USA.

Importerte produkter kontroll

Ifølge Verdens helseorganisasjon, er Food and Drug Administration holder alle importerte matvarer som inneholder produkter som er oppført på import varslingslisten med mindre importører gi en tredjepart laboratorieanalyse som verifiserer produktene ikke inneholder maelamine eller cyanursyre, laboratorieanalyser som verifiserer produktene ikke inneholder melamin eller cyanursyre, og dokumentasjonen som leveres på engelsk som beviser ingen melk eller melke deriverte ingredienser er i produktet.