Digidexo.com

Behandling av GERD i spedbarn

Spedbarn kan lide av gastroøsofageal refluks, vanligvis kjent som GERD. Denne tilstanden er forårsaket av lavere esophageal sphincter ikke lukker ordentlig. Symptomer på GERD er smerter og oppkast. Flere behandlinger er tilgjengelige for å behandle GERD hos spedbarn.

Formel Endringer

Formel endringer kan være en effektiv behandling av GERD. Slike endringer inkluderer endring av type formelen, sammensetningen av formel eller eliminere formelen alle sammen og ammer.

Fôrings Teknikker

Endringer i forings teknikker som foring i en oppreist stilling og mater mindre samtidig kan anvendes som en behandling av GERD i spedbarn.

Histamin-2 reseptorantagonister

Histamin-2-reseptorantagonister er brukt til å behandle GERD hos spedbarn ved å blokkere syreproduksjon. Disse reseptorene inkluderer medisiner som Pepcid AC.

Protonpumpehemmere

Protonpumpehemmere forhindre eller redusere mengden syre som produseres i magen. Ofte tatt protonpumpehemmere inkluderer Nexium og prilosec. Disse inhibitorer kan anvendes til å behandle GERD hos spedbarn.

Kirurgi

Kirurgi er ofte siste utvei i behandling av GERD hos spedbarn. Denne operasjon innebærer innpakning den distale spiserøret med den øvre del av magesekken.