Digidexo.com

What Happens in Detox Centers?

What Happens in Detox Centers?


Detox Centers hjelpe folk med rusproblemer avgifte fra giftige kjemikalier og biprodukter av narkotika og alkohol. Fullstendig avgifte kroppen din kan ta måneder eller år, men de første timene og dagene av avholdenhet er den mest utfordrende. Symptomene på abstinens er overveldende, og i noen tilfeller farlig. Detox sentre gi medisinsk hjelp i et trygt og beroligende miljø, etterfulgt av behandling, rådgivning og utdanning.

Coping med abstinenssymptomer

Dine abstinenssymptomer er avhengig av din avhengighet. Erfaring alkoholikere
kvalme, skjelvinger, overdreven svette, kramper, en rask hjerterytme og problemer med å sove. De første dagene etter stans opiatbruk er mer intens enn alkohol. Avgiftning symptomer inkluderer intestinal spasmer, diaré, ryggsmerter, body-wide smerter, oppkast, samt varme og kalde blinker. Medisinering er ofte brukt til å hjelpe både alkohol og narkomane gjennom de første stadiene av avgiftning. Resepter som Valium, Aril, Librium og Inderal lette mange av symptomene på alkohol og opiat trekke seg. Suboxone er foreskrevet for å hjelpe med opiatavvenning. Coping med benzodiazepin tilbaketrekking er komplekse og kan være farlig uten medisinsk tilsyn. Uttak er konisk for å unngå en krampaktige reaksjon.

Typer av Detox

Din avhengighet avgjør hvilken type avgiftning du trenger. Når du velger et senter, velge en som spesialiserer seg på din type avhengighet. De vil ha den erfaring og verktøy som er nødvendig for å behandle deg effektivt. Det er avgiftning programmer som gir behandling for alkohol, heroin, OxyContin, metadon, opiater, kokain, metamfetamin og andre reseptbelagte narkotikamisbruk. I tillegg til avhengighet du står overfor, dine personlige mål og oppfatninger spiller en rolle i å velge riktig detox sentrum. Det finnes programmer som er religiøse, holistiske, alternativer til fengsel, designet for ungdom eller basert på psykologiske teorier. Å tro på behandlingen er det første og viktigste skrittet for utvinning.

Rapid Detox

Rapid DETOX programmer er en intens måte å fjerne stoffer fra kroppen. Det er ikke tilgjengelig for alle avhengighet og benytter en kombinasjon av anestesi og medisin for å rense kroppen for narkotika i en dag eller to, eller til og med timer. Rapid detox har helserisiko, men er effektiv for de som fortsetter bruker narkotika fordi de er livredde for følelsen av vanlig trekning. Rapid detox er sjelden dekket av forsikring og ikke behandler årsakene til avhengighet, så fortsatte behandlingen er fortsatt nødvendig.

Pågående Recovery

Etter avgiftning periode, narkomane engasjere seg i videre behandling slik at de kan takle sin avhengighet. Det er flere filosofier om utvinning alt fra holistisk tilnærming til 12-steg tilnærming til rådgivning for doble diagnoser. Å vite hvordan man skal unngå alkohol og narkotika kan ikke være nok for en person som lider av avhengighet. Terapi og behandling for depresjon, bipolare lidelser eller angst kan også være nødvendig. Avhengighet spesialister er enige om at behandling av kroppen er ikke nok, og at healing intellekt og følelser er også nødvendig. Detox sentre som tilbyr pågående terapi gi gruppestøtte, individuell rådgivning, kunstterapi, 12-trinns utdanning og andre behandlingsmetoder for å kontrollere din avhengighet.