Digidexo.com

Virkningene av drikker en flaske alkohol en dag for 2 år

Virkningene av drikker en flaske alkohol en dag for 2 år


Det finnes mange forskjellige typer av alkoholholdige drikkevarer, og mengden av alkohol i én flaske er avhengig av drikken. En gjennomsnittlig persons leveren kan bryte ned omtrent én drink per time, og standard enkelt drikke størrelse er en 12 oz. øl på 5 prosent alkohol, 5 oz. vin på 12 til 17 prosent alkohol, eller 1,5 oz. av brennevin på omtrent 80 bevis, eller 40 prosent alkohol. Hvis du drikker en flaske øl om dagen i to år, er du ikke overskrider den anbefalte daglige grensen. Men hvis du bruker en flaske vin eller brennevin om dagen i to år, er du setter deg selv i fare for fysiske, mentale og emosjonelle helseeffekter.

Interne fysiske effekter

Overdreven drikking er vanskelig på arbeidet i den interne kroppen og kan føre til avhengighet. Å drikke en flaske med sterk alkohol om dagen i to år kan redusere mengden av vitaminer og næringsstoffer som kommer til hjernen og hjertet, noe som resulterer i fare for hjerneskade og hjertesvikt. Leverskade er utbredt med alkoholmisbruk, og skadene på magen kan føre til sykdom og smerte.

Eksterne fysiske effekter

Virkningene av tung drikking kan også sees på det ytre legeme. Å drikke en flaske alkohol per dag i to år kan føre til vektøkning, samt svelling av huden i ansiktet og i hele kroppen. Når en person bruker alkohol, synlige ytre effekter inkluderer symptomer som utydelig tale, nedsatt syn, mangel på balanse og fokus, og nedskrivning av mobilitet og redusert reaksjonstid.

Emosjonelle effekter

Dreven drikking er noen ganger utløst fra en følelsesmessig tilbakeslag fra stressende eller traumatiske livserfaringer. Alkohol er et stoff som er klassifisert som en "nedtur", og hvis misbrukt over en kort eller lang sikt perioden, kan bidra til følelser av depresjon og håpløshet. Personer som drikker en flaske alkohol om dagen kan være å prøve å glemme negative følelser i deres liv, og dette kan føre til en avhengighet av stoffet av alkohol.

Sosiale virkningene

Å drikke alkohol er ofte forbundet med sosiale aktiviteter. Folk drikker sammen for å feire begivenheter, samt bli med på en følelse av tilknytning til andre. Det kan være en hyggelig sosial aktivitet, men drikker en flaske alkohol om dagen i to år er ikke lenger en del av sosial aktivitet fordi det er et tegn på personlig avhengighet av et stoff. Alkoholmisbruk kan føre til lagdeling av venner og familie, og en person med en alkohol avhengighet gir ofte prioriterer alkohol i stedet for menneskene i hans liv.