Digidexo.com

Hvordan stoppe nesten alle carb inntak

Hvordan stoppe nesten alle carb inntak


Stoppe forbruket av karbohydratinntaket kan være svært vanskelig, men kan gjøres. Karbohydrater er brukt i kroppen sammen med sukker for energi. Imidlertid kan overskytende karbohydrater samt sukkere lagres i kroppen som fett, som kan være dårlig. Les videre for å lære hvordan å stoppe nesten alle carb inntak.

Hvordan stoppe nesten alle carb inntak

eliminere godteri og kaker fra kostholdet ditt. Mens de er god og deilig, godteri og kaker skadelig for din diett hvis konsumert i uendrede verdier og er av liten eller ingen næringsverdi. Det er OK å spise disse matvarene med måte. Imidlertid anbefales det at du ikke spiser dem i det hele tatt, spesielt hvis du er på en lav eller ingen carb diett fordi en bit av kaken, og en håndfull av godteri kan ha så mye som 30-55 gram karbohydrater hver per porsjon.

•  Eliminer forbruket av hvitt brød. Hvitt brød bære med seg høye nivåer av karbohydrater og sukker og bør unngås, spesielt hvis du ikke vil at noen karbohydrater i kostholdet ditt, eller hvis du er på en lege godkjent kosthold og prøver å gå ned i vekt. Det anbefales at du erstatte hvete brød med lite karbohydrater for vanlig hvitt brød som du er vant til å spise (hvitt brød har ca 1/3 mer karbohydrater enn det hvete brød).

Legg til mer grønnsaker til kosthold. Legge grønnsaker til kosthold er svært sunt uansett, men visste du at enkelte grønnsaker kan kokes opp så bra, de vil erstatte selv en sub sandwich laget med hvitt brød? Det er riktig, for lav-carbers der ute som ønsker å eliminere karbohydrater fra kostholdet kan ha en skinke salat med lav carb dressing i stedet for et skinkesmørbrød på det lokale bakeriet.

Hint

  • Det anbefales at du rådfører deg med legen din før du tar del i en lav eller ingen carb diett spesielt hvis du har diabetes av enhver type.