Digidexo.com

Tegn og symptomer på narkotikaavhengige babyer

Tegn og symptomer på narkotikaavhengige babyer


Tegn og symptomer på en narkoman baby kan variere individuelt, som hver spedbarn er annerledes. Symptomene et nyfødt barn opplever, så vel som varighet, avhengig av mengden av narkotika en mor forbrukes og hvor mye babyen hadde gjenværende i blodstrømmen ved tidspunktet for fødselen. Denne artikkelen forsøker å gi grunnleggende informasjon om tegn og symptomer på en baby lider av narkotika tilbaketrekning, samtidig gir løsninger på hvordan å ta vare på disse spesielle små.

Tegn og symptomer på narkotikaavhengige babyer

Når en kvinne er gravid, nesten alt hun bruker går inn i barnets blodomløp. Fra koffein til nikotin, kan kunstige stimulanser gjøre en innvirkning på både utseende og oppførsel av en nyfødt baby. For en mor som bruker narkotika, er denne effekten enda sterkere, og kan føre til en tilstand i et spedbarn som kalles neonatal abstinenssyndrom (NAS), som er den offisielle medisinske termen for problemene en baby opplevelser mens kommer ut av legemidler som har trådte sine små systemer. NAS fører nøyaktig samme reaksjon hos et spedbarn som bruker narkotika voksen hvis de slutter å ta sitt narkotiske av valget. Men med en veldig ung og liten baby, kan effekten være mye mer traumatisk og alvorlig.

En av de første tegn og symptomer på en narkoman babyen tydelig ved fødselen er en lav fødselsvekt. Selv om mange faktorer kan forårsake dette, hvis mor er en kjent rusmisbruker, narkotika er nesten alltid tatt hensyn til. Lav fødselsvekt kan være av spesiell bekymring ikke bare på grunn av sin størrelse og utseende, men på grunn av deres manglende evne til å avverge infeksjon og vanlige bakterier som finnes i alle sykehus. Jo mindre spedbarn, jo mer utsatt han eller hun er å bli syke, spesielt når legemet er allerede bekjempelse av virkningen av narkotika.

Ytterligere Symptomer

Narkotika avhengige babyer kan også være svært irritabel. De kan frustrere lett, har en kort temperament eller bli skremt på den enkleste lyden. De ofte sliter med en uregelmessig søvnmønster, og kan være veldig hyperaktiv til tross for mangel på hvile de klarer å få. På grunn av disse ekstreme personlighetstrekk i en så ung baby, må medisinske medarbeidere og vaktmestere har uendelig tålmodighet med disse barna som stoffet arbeider seg ut av babyens system.

Long-Term Symptomer

En narkoman barnet kan også oppleve konsekvenser senere i livet. Disse inkluderer motoriske forsinkelser og manglende evne til å kommunisere og sosialisere med jevnaldrende riktig. Mange babyer født avhengige av narkotika går på å slite med atferdsproblemer når de er i skolealder. Muligheten til å sitte stille, fokus og opprettholde personlige grenser er ofte store bragder for disse personene, og disse problemene er ofte løses bare med terapi, en modifisert opplæringsplan og / eller reseptbelagte medisiner.

Hjelpe med Healing

Hvis du er en fosterforelder eller slektning av en narkoman baby, er det ting du kan gjøre for å prøve å trøste barnet som de kommer ut av sin narkotikaavhengighet. Svøping en baby tett i et teppe kan bringe trøst og trygghet til en liten en. Dette bidrar også til å hindre overstimulering, som kan ytterligere forverre spedbarn. Noen vaktmester også finne det nyttig å lære spedbarn massasje eller trene mye av rocking og beroligende lyder med disse babyene.

Lære tauene

Totalt sett er den beste måten å trøste og hjelpe en narkoman babyen å bli kjent med tegn og symptomer som er unike for den aktuelle spedbarn. Fra darting øynene til plutselige lem bevegelse, når du lære tegn babyen er i ferd med å gå over kanten, kan du begynne å reagere raskt og riktig.