Digidexo.com

Drug Addiction Solutions

Narkotikaavhengighet kan være svært vanskelig å overvinne. Ikke bare ulovlige rusmidler ødelegge vitale deler av kroppen din indre arbeid, men de ofte resultere i fysiske krav, hvor systemet krever det aller gift som ødelegger det for å fungere. Løsninger på narkotikaavhengighet finnes, men de krever engasjement og viljestyrke, og mange narkomane slå til dem bare når de ikke har noe valg. Den gode nyheten er at med utholdenhet og hardt arbeid, kan du overvinne din avhengighet.

Personlig engasjement

Mange narkomane lever i dyp fornektelse om deres problem. De nekter å innrømme at de har en avhengighet, selv som det koster dem venner, familie og sysselsetting. Først når den rusavhengige kan se seg selv i speilet og konfrontere omfanget av hans narkotikabruk kan han få hjelp. Erkjennelsen av avhengighet og sverget på å bekjempe det er bare en del av ligningen, men. Fordi narkotikaavhengighet kan føre til fysiske cravings, blir det mer enn bare et spørsmål om viljestyrke til å stoppe. Satsingen på utvinning utgjør dermed en viktig første skritt, men bare et første skritt.

Detox

Når den rusavhengige er klar til å konfrontere hans problem, så trenger han å få narkotika ut av kroppen hans så raskt og sikkert som mulig. Detox bør alltid foregå under omsorg av en lege, som kan overvåke den rusavhengige og sørge for at hans vitale tegn holde seg frisk. Den nøyaktige fremgangsmåte for avgiftning avhenger misbruker og omfanget av hans tilstand. I mange tilfeller bør han detox på en kvalifisert anlegget der han kan bli sett av fagfolk. I noen tilfeller kan han være i stand til å detox hjemme under omsorg av venner eller familiemedlemmer. Leger kan også foreskrive visse medisiner, for eksempel methodone, å ta symptomene på tilbaketrekning, eller kan argumentere for en langsom, gradvis tilbaketrekning fra stoffet over tid. Fordi det er så mange variabler, er det viktig å oppsøke lege før du begynner detox.

One Day at a Time

Når stoffene er ute av den rusavhengige system, kommer neste trinn i å kontrollere cravings og arbeider for å reparere skaden narkotika har gjort. Rådgiving og selvhjelpsgrupper er tilgjengelige for å snakke om den rusavhengige problemer og lære nye måter å håndtere. Mange eksperter anbefaler å bo borte fra høyrisikosituasjoner - personer eller steder som kan friste den rusavhengige inn relapsing - og å finne sunne tidsfordriv å fylle hullet etterlatt av narkotika. Tidligere rusavhengige referere til seg selv som "utvinne" for en grunn. Prosessen tar aldri slutt, men med tid og en engasjert innsats, kan det bli bedre.