Digidexo.com

Hva skjer når du røyker Salvia?

Hva skjer når du røyker Salvia?

Hva er Salvia?

Salvia divinorum, også kjent som Maria Pastora, Diviner er Sage og Sage som seerne, er en plante som kan tørkes og strimlet for å skape en hallusinogene stoffet. Salvia kan lettest funnet voksende i Mexico, men det kan også vokse i et annet varmt og tørt klima. Siden slutten av 1990-tallet har salvia divinorum blitt brukt som et rusmiddel, og er nå solgt i hodet butikker og tobakk butikker over hele USA. Salvia er lovlig å kjøpe i de fleste land, inkludert USA. Tenåringer har brukt salvia divinorum fordi det er lovlig, og er tilgjengelig for kjøp i noen kjøpesentre. Salvia er vanligvis røkt i en pipe som marihuana, men ser og lukter mer som oregano. Salvia kan også spises eller tygges. Salvia kommer i flere forskjellige styrker som 5x, 10x og 25x. De fleste salvie røykere starte med lavere konsentrasjoner og jobbe opp til de høyere tallene som de søker etter sterkere diskant.

Effekter av Salvia

Salvia produserer en meget kort, men intens høy, spesielt dersom den er røkt. Etter inhalasjon flere hits fra salvia divinorum, de fleste føler ut av kroppene deres, at de blir strukket eller morphing inn gjenstander. Mange mennesker opplever ukontrollerbar latter og svetting. Avhengig av hvor mye salvia du røyker eller svelges og hvor potent konsentrasjonen av salvia er, vil effekten vare så mye som 20 minutter eller så lite som flere sekunder. Etter opplever en høy fra salvie, kan du føle deg svimmel eller trøtt etterpå. Ikke bli skremt hvis du sovner etter bruk av salvia. Selv om salvia er lovlig, betyr det ikke at det ikke er farlig.

Advarsler om Salvia

Flere tilfeller er rapportert av tenåringer blir deprimert etter rutinemessig bruk av salvia divinorum. Dette har forårsaket Brett lov til å bli opprettet, etter en high-school student som heter Brett Chidester som begikk selvmord i januar 2006 Selv om det ikke ble påvist av leger som Chidester døde som følge av å ta salvia og han døde ikke av en salvia overdose , hans mor mener at hans depresjon var delvis på grunn av salvia bruk. Brett lov gjør salvia besittelse en forseelse i delstaten Delaware. Hvis du opplever alvorlige hallusinasjoner, en ut-av-kroppen-opplevelse, eller en allergisk reaksjon fra å ta salvia divinorum, ikke bruk den i fremtiden.