Digidexo.com

Alternativ behandling for kreft i bukspyttkjertelen

Bukspyttkjertelen er et stort organ som ligger like bak bunnen av magen. Det er ansvarlig for å produsere enzymer som hjelper bryte ned sukker i kroppen. Kreft i bukspyttkjertelen er en av de mest aggressive kreftformer og som vanligvis resulterer i død hos pasienten. På grunn av sin virulente natur, er alternative behandlinger og medisiner ofte forfulgt av de med kreft.

Tradisjonelle behandlinger

Selvfølgelig bør det første løpet av behandlingen involverer konvensjonelle fremgangsmåter. Fjerning av kreftceller fra bukspyttkjertel, ifølge Mayo Clinic, har blitt funnet mangler i dens suksess, fordi mesteparten av tiden all kreften ikke kan reseksjon. Fjerne enten øverst eller nederste del av bukspyttkjertelen er to av de vanligste måtene å gjøre dette på. Strålingsterapi kan også bli brukt til å målrette de cancerøse celler og dreper dem før de kan spre seg til andre deler av kroppen. Baring konvensjonell behandling, kan du også forfølge andre, alternative behandlingsformer, men disse bør brukes som utfyller til tradisjonelle tiltak.

Kelly-Gonzalez Regimen

The Kelly-Gonzalez diett er for tiden i kliniske studier for behandling av kreft i bukspyttkjertelen. Behandlingen innebærer en blanding av ernæringsmessig støtte i form av en regimented kosthold, vitamintilskudd, pancreatic enzymer og, tro det eller ei, kaffe Klyster. Testingen utføres ved Columbia-Presbyterian Hospital i New York.

Burzinski Regime

Den Burzinski diett er også i klinisk studie på Burzinski Research Institute i Houston, Texas. Behandlingen er avhengig av å ta av antineoplastons gjennom oral administrasjon. Antineoplastons er kjemiske forbindelser som finnes i urin og blod. Det er ingen kliniske bevis på at behandlingen fungerer og ingen klinikk studier på effekten av antineoplastons. Det er imidlertid noen ganske alvorlige bivirkninger i sentralnervesystemet som anfall og hevelse i hjernen.