Digidexo.com

Low Carb Diet Plan for vegetarianere

Low Carb Diet Plan for vegetarianere


Hemmeligheten til å formulere en vellykket lav carb diett plan for vegetarianere er å fokusere på overflødighetshorn av mat tilgjengelig til å bygge måltider. Det er ingen tid å pine over hva du ikke kan spise når det er et fargerikt utvalg av velsmakende menyalternativer som venter ditt valg.

Hold deg til salater og du vil savne noen av de mest gledelige og næringsrike ingredienser der ute. Tenk på en diett endring som sjansen til å vokse, til å utvide dine horisonter og flytte inn i en ny verden av kulinariske muligheter.

Protein

Fokus på de rike kilder til lav carb protein tilgjengelig for vegetarianere. De fleste vegetariske low carb valg er også lavere i kalorier enn animalske produkter.

Fortvil ikke hvis du er veganer. Du har fortsatt mange protein alternativer. Tofu og soyaprodukter spesielt er gode low carb valg og koble pent med akseptable (low carb) grønnsaker og krydder. Nøtter, mutter Butters og frø fyller og gir sunt fett. Tang og hvetegluten er ikke så mye brukt, men låne variasjon.

Grønnsaker

Prøv å legge til en ekstra grønnsaker til hvert måltid. For lettere kost, velger grønn leafy spinat, grønnkål, karse og salat. Piff opp måltidet med paprika og løk. Tilbake til barndommen stifter som brokkoli, grønne bønner, blomkål eller nepe. Eksperimenter med eksotiske bambus og kinakål. Squash, squash og asparges er billig når i sesongen og avokado er en overbærende godbit.

Tilbakestill dine vaner. En av fordelene ved å spise lavkarbo er at du blir tvunget til å fokusere på å fylle ut hullene i måltidet (der en gang tungt behandlet, kalori tett elementer styrt) med sunnere valg. Going cold turkey fra bearbeidet mat gjør ditt sinn og kropp til å tilpasse seg de smaker av disse nye alternativene. Med ingen måte å trekke seg tilbake til chips eller informasjonskapsler, vil du gradvis bli vant til, selv forutse disse næringsrike elementer.

Frukt

Maksimere frukt inntaket. Velg rå frukt for deres fiber og du vil få din juice naturlig, uten tilsatt sukker. Blend og fryse jordbær, pærer, eller honningdugg melon for en kul godbit. Terte tyttebær og chewy rå fiken gjøre gode snacks. Tomater er allsidig - koker dem, spise dem hele, eller kutt dem i en fin salat.

Målet for rå frukt som de er generelt lavere i karbohydrater. Nyte sitrus, appelsiner, grapefrukt eller gå med tradisjonelle, enkle å transportere epler eller druer.

Sopp

Tenk sopp. Sopp er low carb valg. For vegetarianere, kan de skape en illusjon av kjøtt når forberedt på riktig måte.

Quorn er laget av sopp, og er nyttig for de som trenger å unngå soya. Quorn er brukt som en kjøtt erstatning, gjort til vegetariske burgere, kylling, pølse.

Urter

Dykk ned hauger av urter. De har et ubetydelig antall karbohydrater. Urter legge smak, tekstur og variasjon til måltider, kle opp de samme gamle ingredienser og gjøre dem til kulinariske herligheter. Hvitløk, chili og løk par pent med mange urter.

Hold det enkelt. Noen av de beste rettene bruker bare et par elementer og riktig blanding av krydder.