Digidexo.com

Koldbrann Symptomer

Rene er død eller nedbrytning av en del av vev eller et organ i kroppen forårsaket av en mangel på blod til området. Når koldbrann setter inn, er personens liv i fare og den kroppsdelen må amputeres så raskt som mulig i et forsøk på å redde persons liv.

Kles Koldbrann

Symptomene på tørr koldbrann er lokalisert rødhet, nummenhet og kulde. Skinnet av den berørte delen har en brun utseende i sentrum og deretter begynner å bli svart rundt utsiden.

Fuktig Koldbrann

I fuktig koldbrann er vevet fuktig, myk, råtten, ekstremt smertefullt og svart. Det er ledsaget av oser, hevelse, en stygg lukt og, til slutt, en feber.

Gass Koldbrann

Gass koldbrann fører til at vevet under huden for å være svært smertefullt og å sive en brunrøde eller blodig utflod. Når området er trykket det er en tydelig knitrende lyd, og personen har en høy feber, rask pust og økt hjertefrekvens som infeksjonen kommer inn i blodet.

Complication Symptomer på Koldbrann

Sepsis skjer når bakterier komme inn i blodet, og er en av de komplikasjoner symptomer på koldbrann. Dens symptomer er svette, skjelving, frysninger, høy feber, rødme, generelle smerter, oppkast og magesmerter.

Spesifikk Koldbrann

I noma koldbrann tannkjøttet og slimhinnen i kinnene hovne opp og sår utvikle. Pusten og huden har en stygg lukt forårsaket av illeluktende drenering som kommer fra sår på kinnet fôr.