Digidexo.com

Hvordan øke immunitet

Den beste måten å unngå å bli syk er med forebyggende vedlikehold. Ingen liker å gå til legen eller sykehuset. En flott måte å oppnå dette på er ved å øke din immunitet. Det finnes en rekke vinkler du kan ta for å beskytte deg selv som er mer enn bare å ta store mengder av piller. Les videre for å finne ut noen viktige sjekkpunkter og aktiviteter for å innlemme i dagen som kan gjøre kroppen din en smidig, bakterie-resistente maskin.

Hvordan øke immunitet

Gjør et annet sett. Du kan også gå for en annen tur, sykkeltur, jogge eller svømme. Poenget er øvelsen har vært kjent for å øke immunitet. Prøv å få minst 30 minutter med moderat trening hver dag, og du vil bidra til å avverge forkjølelse, infeksjoner og til og med depresjon. Planlegge det i dagen akkurat som du ville et forretningsmøte, og du vil aldri gå galt.

•  Eliminer junk food. Å spise mat som inneholder mye fett, bearbeidet og full av kjemikalier som ikke bare gjør ingenting for immunitet, men det faktisk kompromisser det. Også kvitte seg med kaffe, brus og alkohol. Det er ingenting som saboterer immunitet mer enn en super nachos tallerken skylt ned med frosty krus fulle av utkastet som er på spesielle.

Innføre mer funksjonell mat i kostholdet ditt. Dette er matvarer som har spesifikke fordeler for kroppen. De er høy i næringsstoffer, vitaminer, mineraler, antioksidanter og fiber. Noen eksempler kan være gulrøtter, brokkoli, epler, sitrusfrukter, grønnsaker, bær, aliums, frø og nøtter. Når du kjøper dem, er fersk beste. Men hvis du ikke kan få dem, bør frossen være din neste alternativ.

Drikk rikelig med vann. Dette bidrar til å spyle urenheter og toksiner fra systemet. Ikke drikker nok vann er analog å aldri vaske bilen om vinteren. Alt som kjemisk beriket deigete på smuss og gjørme stakk til bilen din vil til slutt føre til oksidering og spise gjennom maling jobb. Vel det samme kan skje med kroppen bortsett fra innsiden og ut. Det er ikke en pen tanke. Prøv å satse på 64-80 oz. en dag.

Ikke frata deg av søvn. Dette fører immunitet ned en mørk og stormfull sti. Forsøk å 6- til 8-timers rekkevidde og prøver å være konsekvent med søvnsyklus. Når du er over alt sover ulike timer til ulike tider, har kroppen en hard tid å tilpasse slik motstand går ned. For ikke å nevne, kroppen gjør sitt beste healing under en god natts søvn.

Ikke ta livet så seriøst. Prøv å bo så fritt for komplikasjoner og negativitet som du muligens kan. Det er ingen hemmelighet at stress er den klart ledende årsak til sykdom, sykdom og død i verden. Livet er veien til verdifull og kort til å få brutt opp i ting som er stort sett irrelevant. Bare puste, slappe av og være tålmodig. Svaret på dine problemer er aldri mer enn en armlengdes avstand unna.