Digidexo.com

Fordeler med Nopal Cactus

Den Nopal kaktus plante er en stikkende pære kaktus som vokser i de sørlige områdene av Nord-Amerika. Den planten er høstet og tørket som et naturlig supplement som brukes til å bidra til å fjerne fordøyelseskanalen, hindrer absorpsjon av insulin i blodet, og markeds hjerte og lever helse. Det er også brukt som en diett pille å dempe sultfølelse.

Nopal Cactus Plant

Nopal er en kaktus plante, mer nøyaktig kjent som Nopal verde, eller grønn Nopal, en type stikkende pære kaktus. Nopal kan også henvise til en rett laget av kaktus, som er skapt av stripping bort hard hud og ryggrad til å eksponere vegetabilsk materiale under. Det er hevdet å ha en rekke gunstige effekter på kroppens fordøyelsessystem.

Beliggenhet

Den Nopal piggete pære kaktus finnes primært i det sørlige USA, Mexico og deler av Mellom-Amerika. Det er noen uklarheter i definisjonen av Nopal kaktus og om det refererer til et bestemt utvalg av kaktus, eller faktisk noen stikkende pære kaktus som brukes til medisinske eller næringsformål.

Nopal Medicinal Supplement

Nopal kaktus ekstrakt brukes som et supplement for en rekke påståtte helsefordeler. Det er en vanlig behandling for hyperglykemi i Latin-Amerika, siden studier har knyttet Nopal med redusert absorpsjon av insulin etter måltider. Ettersom for mye insulin i blodet fører til hyperglykemi, Nopal effektivt behandler tilstanden. Andre bruker anlegget ekstrakt til å behandle høyt kolesterol, betennelse i blodårer nær hjertet, og kolon rensing. Den Nopal kaktus er sett på som en utmerket kilde til sunne fiber og er tilgjengelig for de som kan være allergisk mot andre kosthold valg.

Fordeler som en Diet Pill

Andre bruker Nopal kaktus som en diett pille. Ekstrahert, tørket og svelges, kan de Nopal fibrene sveller opp til 50 ganger deres tørket størrelse, ifølge enkelte kilder. Dette gir en midlertidig følelse av å være full, og så hjelper de som er på en diett for å spise mindre uten å ty til kjemikalier som kan ha ubehagelige bivirkninger.

Produksjon

Nopal kaktus er høstet av Seagate, en distributør av naturlige kosttilskudd og medisiner. Selskapet samler bladene fra kaktus gårder i Baja, California, hvor de blir tatt med til et nærliggende anlegg for å bli renset og de-spined. Bladene er deretter malt i små biter og fryse-tørket for å bevare plantens næringsstoffer. Den tørkede Nopal kan deretter bli satt i en pille eller brukt som et pulver, er de to mest vanlige metodene for inntak.