Digidexo.com

Hvordan Supplement et vegetarisk kosthold

Hvordan Supplement et vegetarisk kosthold


Ideen om nødvendige kosttilskudd for et vegetarisk kosthold er et poeng av contention mellom ernæringsfysiologer og lenestol ernæringsfysiologer overalt. Mange mennesker har en tendens til å tenke vegetarianere og veganere lider av en mangel på ett eller flere elementer i kostholdet. Ofte er disse kritikk er over-reagerende, men i enkelte tilfeller, har de et punkt. For vegetarianere som har et kosthold kan være mangler i mangfold, her er noen tips du bør huske på for en helhetlig balansert kosthold.

Hvordan Supplement et vegetarisk kosthold

•  Få protein. Kjøtt er proteinrike, energigivende mat, men så er egg, belgfrukter, nøtter og andre matvarer som sopp og avokado. Protein kan komme fra en rekke kilder; velge de som passer din gane og din lommebok.

•  Få B12. Ernæringseksperter sier B12 kommer primært fra kjøtt. Vitaminet er også funnet i gjær og noen andre matvarer der bakterier er kultivert. Bruk ernæringsmessige gjær eller en B12 ekstrakt for å få nødvendig dose av dette vitaminet.

Evaluer din jernnivå. Jern er et annet element som du finner i kjøtt eller andre matvarer; hvis du er lav i jern, velge mat fra en liste over jernrike produkter eller finne et supplement.

Få nok frisk frukt og grønnsaker. Sitrusfrukter er rike på vitamin C, et nødvendig element for et sunt kosthold. Andre råvarer har antioksidanter og andre gode elementer for å gi næring til kroppen. Sørg for at vegetarisk kosthold ikke bare består av ikke-ferskvarer eller bearbeidet korn.

Vurdere en multi-vitamin. Hvis du er bekymret for noen venstre-out del av dine ernæringsmessige behov, ulike cocktails av vitaminer er tilgjengelig over disk på din lokale helsekost butikk. Disse ett-en-dag piller kan være den raskeste og enkleste måten å innføre nødvendige elementer i kostholdet ditt.