Digidexo.com

Aktivt kull Toxin fjerning

Aktivt kull Toxin fjerning


Aktivt kull er en svært absorberende, modig, sort materiale som brukes i generell avgiftning ved å binde giftstoffer og kvitte dem fra kroppen din. Det er opprettet via karbonisere organisk materiale, slik som ben char, kokosnøttskall, torv, kull og sagflis i en ovn under anaerobe forhold. Det organiske materiale blir så aktivert ved å oksidere gasser som damp eller luft ved høye temperaturer, noe som Rodes indre overflater på trekull og øker dens adsorpsjonskapasitet. Aktivt kull virker ved adsorbsjon, som er en elektrisk handling som tiltrekker giftstoffer til overflaten av de fine kullpartikler.

Aktivt kull Toxin fjerning

•  Ta kontakt med din lege for å få en aktivt kull resept. Aktivt kull kan tas som kapsler, tabletter eller som pulver. Pulveret er mer effektive enn de kapsler eller tabletter.

Ta seks til åtte tabletter eller fire kapsler to ganger om dagen på tom mage slik at maten ikke kommer i veien for sin handling.

Bruk 1 ss. av pulveret hvis du kjøper trekull kraftfôr. Plasser pulver i nok vann og rør for å skape en suppelignende blanding. Drikk den aktivt kull blandingen på tom mage for å få sin fulle fordeler.