Digidexo.com

Hvor å Feilfri en infeksjon

Infeksjonene er ofte forårsaket av bakterier komme inn i kroppen gjennom et kutt eller slitasje. Infeksjoner kan forekomme hvor som helst på kroppen slik som i øynene. Huden er også et veldig vanlig sted for infeksjoner. Tegn på infeksjon kan være hevelse, rødhet til det infiserte området, kan pus være til stede og det infiserte området kan være smertefullt. Anbefalinger for rengjøring en infeksjon kan være litt forskjellig, avhengig av hvilken type infeksjon og plassering på kroppen.

Bruksanvisning

•  Plasser den kroppsdelen som blir smittet under fasett av en vask eller badekar. Tillat lunkent vann for å kjøre over det infiserte området. Pat området rundt den infiserte huden tørr.

Bruk mild såpe og vann og vask rundt infeksjonen. Unngå å gni det infiserte området direkte som ytterligere kan irritere huden og spre smitte. Unngå å bruke vann som er for varmt eller kaldt.

Tørk bort pus med en ren fuktig stykke gasbind. Pus ofte oser ut av en infeksjon. Vær veldig forsiktig når du tørker det bort for å unngå å skade huden.

Påfør antibakteriell krem som anbefalt av legen din. Ved hjelp av en antibiotika krem ​​vil avhenge av området og utvide din infeksjon. Følg instruksjonene på produktet eller fra legen din. Husk noen kremer kan ikke anbefales for spedbarn og småbarn.

Dekk infiserte området. Bruk et stykke ren gasbind. Plasser den rett over det infiserte området. Påfør førstehjelp tape til å holde gasbind på plass. For en mindre infeksjon en bandasje eller Band-Aid kan fungere. Dette vil bidra til å hindre flere bakterier fra å komme inn infeksjonen.

Husk noen infeksjoner kan bli verre og føre til alvorlige problemer. Se etter tegn en infeksjon blir stadig verre som økt smerte, rødhet eller hevelse. Feber kan også utvikle. En infeksjon som ser ut til å forverres eller ikke vil gå bort trenger å bli sett av en lege.