Digidexo.com

Slik unngår du at Thyroid Disease

Skjoldbrusk problemer blir mer og mer et problem for folk, og er en voksende bekymring i det medisinske feltet. Men, kan mange skjoldbrusk forhold enkelt forebygges med et riktig kosthold og livsstil. Forebygging av skjoldbrusk problemer kan hjelpe deg å leve et langt og lykkelig liv, og kan også bidra til å hindre andre forhold som følge av skjoldbrusk problemer.

Bruksanvisning

Hindre Thyroid Disease

Soya inneholder et stoff som heter isoflavoner som har vist seg å forårsake skjoldbrusk problemer. Spise for mange soyaprodukter eller tar for mange soya kosttilskudd er ofte skylden for skjoldbrusk problemer, så er det viktig å spise soya i moderate mengder for å hindre skjoldbrusk problemer. Når du liker soyaprodukter, er det tryggere å spise naturlige kilder til soya som tofu eller tempeh, heller enn kosttilskudd som piller eller pulver.

Fluor gjør skjoldbruskkjertelen active. Dette er gunstig for mennesker med en overaktiv skjoldbruskkjertel, men hvis skjoldbruskkjertelen er normal, bør du unngå å få for mye fluor for å unngå eventuelle problemer. Å drikke flaskevann kan hjelpe, fordi vann fra springen inneholder ofte fluor. Også, unngå for mange fluor behandlinger for tennene, og hvis du har en skjoldbrusk problem du kan selv velge å bruke tannkrem som ikke inneholder fluor.

For forebygging av skjoldbrusk problemer, bør inntak av jod overvåkes nøye. Å få for lite jod og får for mye jod kan både påvirke skjoldbruskkjertelen. Den anbefalte daglige beløpet for en frisk voksen er 120 til 150 mcg per dag. Dette beløpet er økt for gravide og ammende kvinner, og er mye lavere for spedbarn og barn. Mesteparten av tiden, vi får vår jod fra iodized salt og fra råvarer dyrket i normal, jod-rik jord, men noen mennesker lever i områder med dårlig jod innhold i jord og kan ikke få det beløpet de trenger.

De mange giftstoffer i sigaretter kan forårsake skjoldbrusk problemer og vil føre til eksisterende thyroid problemer til å bli verre. Også behandling for skjoldbrusk forhold er ofte mindre effektive for røykere. Dette er en av de mange grunnene til at hvis du røyker, bør du slutte, og hvis du ikke gjør det så bør du ikke starte. Ikke røyking er en effektiv måte å hindre skjoldbrusk problemer.

Stress har vist seg å forårsake og forverre et stort antall forhold, inkludert skjoldbrusk forhold. Redusere stressnivået med trening, yoga, meditasjon og andre stressreduserende metoder kan hindre skjoldbrusk problemer, og i noen tilfeller kan bidra til å snu dem.

Selen er et mineral som kan tas som et supplement, og er blitt vist å forhindre skjoldbruskkjertelen. Det er relativt billig og kan finnes på de fleste butikker som har vitaminer og mineraler. Selen er ofte inkludert i daglig multi-vitamin formler. Snakk med legen din om å ta en selen supplement.