Digidexo.com

Herbal Cure for Impotens

Impotens er preget av manglende evne til å oppnå eller opprettholde en tilstrekkelig ereksjon for samleie. Denne tilstanden kan være kronisk, tilbakevendende eller bare en isolert hendelse. Ereksjon skyldes en kombinasjon av blodkar og nervefunksjon som er påvirket av testosteron. Den viktigste delen av prosessen er produksjon og frigjøring av nitrogenoksid, som gjør penis fylles med blod. Før gjennomgår naturlige eller standard behandling, er en eksamen rådes til å sørge for at det ikke er noen underliggende tilstand. Herbal behandlinger er vanligvis effektive innen tre til fire ukers bruk.

Årsaker

Impotens kan være forårsaket av mange ting, og det er ofte en blanding av fysiske og psykologiske faktorer. Den hyppigste årsaken til impotens er diabetes på grunn av dens virkninger på riktig sirkulasjon. Høyt blodtrykk og medisiner som behandler det er en annen vanlig årsak. Anti-depressiva kan også påvirke seksuell funksjon. Dreven røyking og drikking er også gjerningsmennene. Tretthet, stress og dårlig ernæring er ikke direkte årsaker, men kan i stor grad sammensatte problemet.

Herbal behandlinger

Sørg for å diskutere urte behandlinger med legen din. Med mindre en bestemt dose er indisert, ta som anvist på etiketten.

Ashwaganda flytende ekstrakt er en rektor urt i indisk medisin og har en lang historie med bruk som behandling for seksuell dysfunksjon. Catuaba tinktur kan styrke ereksjoner og øke seksuell interesse. Cistanche øker produksjonen av nitrogenoksid. Epimedium øker blodstrømmen til penis og stimulerer de sensoriske nerver. Morinda er en naturlig anti-beroligende som forbedrer erektil funksjon og kan også senke blodtrykket. Cistanche, Epimedium og Morinda er tilgjengelige fra profesjonelle naturmedisinere. Bruk som anvist. Damiana er en velkjent afrodisiakum og øker stabiliteten av en ereksjon under samleie. Ta ett- halv teskje av skjær i en kvart kopp vann tre ganger om dagen. Gingko bidrar til å løslate nitrogenoksid fra fôr av blodkar. Ta 240 milligram daglig i minst seks måneder. Muira puama skjær øker libido og styrken av ereksjon. Yohimbe er kanskje den mest kjente urten for å forbedre seksuell funksjon. Det øker blodtilførselen til penis, og er mer effektivt på menn som spiser en lav-fett diett.

Forholdsregler om Herbal behandlinger

Unngå damiana hvis du har blodmangel eller en tilstand som fører til kronisk blødning. Menn med prostata lidelser bør ikke bruke Epimedium. Ginkgo bør unngås hvis du tar blodfortynnende medisiner. Den gode effekten av ginseng er kansellert ut av morfin og andre relaterte legemidler, inkludert kokain.

Pass på å bruke Yohimbe tinktur og ikke tabletter. De ofte ikke inneholder en effektiv mengde av den urt. Ikke bruk innen 12 timer for å ta Viagra. Det er viktig å ta dosen som er angitt på etiketten og ikke mer. Å ta for mye kan resultere i priapisme, noe som resulterer i en smertefull ereksjon som trenger kirurgi.

Andre naturlige kosttilskudd

Dårlig ernæring er ikke en direkte årsak til impotens, men det kan være en faktor som gjør problemet verre. Følgende kosttilskudd kan være til hjelp.

Vitamin C øker blodgjennomstrømningen. Ta 250 til 500 milligram opp til tre ganger om dagen. Vitamin E, B6, og mineralet sink er tungt involvert i hormonproduksjon. Ta 400 IE, 50-100 milligram og 30 milligram daglig hhv. Essensielle fettsyrer er gunstig for blodstrømmen. Kosttilskudd som er spesielt nyttig er nattlysolje, fiskeolje og borage olje. Ta 1000 milligram tre ganger daglig. Det er ikke nødvendig å ta alle tre; en er tilstrekkelig. Magnesium og B-vitaminer er nyttige for bekjempelse av stress. Ta 200 milligram magnesium to ganger om dagen og 50 til 100 milligram én gang om dagen av en B-kompleks.

Andre forslag

Røyking skader nitrogenoksid mekanisme som er viktig for å oppnå ereksjon. Denne typen skader kan ikke være helt reparert av naturlige eller standard behandling. Begrense sykling til en eller to ganger per uke. Løse eventuelle psykiske problemer som er tilstede. Selv om de ikke er seksuell karakter, kan de ha en stor innvirkning på seksuell ytelse og interesse.