Digidexo.com

Slik unngår Tattoo Infeksjoner

Slik unngår Tattoo Infeksjoner


Når du får en tatovering, er det kommer til å være ettervern involvert. Vanligvis, uansett hvilken tatovering butikk du har gitt din bedrift å være glad for å svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. De vil også gi deg råd hvordan du skal ta vare på din nye tatovering, for å være sikker på at det er ingen sjanse for infeksjon.

Bruksanvisning

Slik unngår Tattoo Infeksjoner

•  Ikke ta tatoveringer lett: Hvis de blir smittet, kan det bli svært alvorlig. Spør din tatovering artist hvordan du bør ta vare på tatoveringen din for å sikre at du har den minste sjanse for å få en infeksjon.

Indikasjoner på at en infeksjon har oppstått inkluderer: hevelse, rødhet, varme eller ømhet rundt tatovering; røde striper som strekker seg fra tatoveringen området; pus kommer fra såret; hovne eller ømme lymfeknuter; eller feber.

Bruk en antibiotisk salve for å helbrede den infiserte tatovering. Klar eller klar-gul væske ofte drenerer fra en infisert tatovering, og det kan da endre til kremet gul, brun eller rød. Det kan se eller lukte som pus. Infeksjon kan også forekomme dypt inne i såret.

Unn en infisert tatovering ved å holde den tørr til enhver tid. Vann er den største fienden av din tatovering når det er healing.

Skape et miljø som stimulerer rask sårtilheling. En såret holdes i et fuktig miljø har en lavere hastighet enn infeksjon et sår som er tørr.

Tips og advarsler

  • Hvis det er minimal skade på huden, vil hastigheten på helbredelse avhenge av mengden av fuktighet i området.
  • Til slutt, skjønt, vil huden leges på tross av hindringene som oppstår.
  • En lege kan også be om blodprøver, avhengig av under hvilke omstendigheter du mottok tatoveringen.