Digidexo.com

Skoliose Technology Treatment

Skoliose er en unormal sidelengs krumning av ryggraden som påvirker spedbarn, tenåringer og voksne rundt om i verden. Skoliose bevirker forskyvning av legemet og gjør skuldrene og hoftene ujevn. Det fører til en pukkel på ryggen og rib fremtredende. Alvorlig skoliose kan også føre til helseproblemer. Det er mange forskjellige behandlinger og nye teknologier som forbedrer eller riktig skoliose.

VATS Prosedyre

En minimal invasiv behandling som kalles VATS eller Video-Assisted Torakoskopisk Kirurgi er en teknologi behandling brukes til å behandle skoliose. Flere små snitt er gjort på siden av brystveggen. En lunge er punktert som hjelper kirurgen nå thorax ryggraden. Et endoskop eller instrument med et lite videokamera er satt inn gjennom en av innskjæringene, og viser ryggraden på en dataskjerm. Små hule rør er satt inn i de andre snittene. Kirurgen klokker videoskjermen og bruker spesialiserte kirurgiske instrumenter til å utføre fusjon kirurgi som korrigerer skoliose. Hvis skoliose er alvorlig da tradisjonelle teknikker eller behandlinger kan brukes sammen med VATS kirurgi. Mange pasienter kan gå hjem i flere dager, men en ryggrad brace har slitt i tre måneder.

SpineCor

SpineCor er en type seler som støtter ryggraden og lindrer smerte for voksne og barn med skoliose. Dette er en ny teknologi eller et konsept som fungerer bedre enn de eldre typen bukseseler. Den SpineCor hjelper skoliose ved å samhandle med korrigerende bevegelser. Dette brace har elastiske bånd som strekker seg når du flytter. Bandet vil motstå og trekke deg tilbake til riktig bevegelse slik at kroppen ikke går tilbake i en unormal stilling. Kroppens nevromuskulær mønsteret vil være nytt som resulterer i stabilisering eller korreksjon av skoliose. Optimale resultater er oppnådd i 89% av pasientene. En annen fordel med denne seler er at du kan trene og gjøre de fleste aktiviteter når man bærer den. Bevegelse er det som gjør at det fungerer i motsetning til en ryggstøtte spenne.

CD Horizon® LEGACY ™ Spinal System

En ny teknologi som kalles CD Horizon® LEGACY ™ Spinal System og virvelsøylen Manipulasjon Instrument Set blir brukt av kirurger til å korrigere skoliose. Forskjellig størrelse stenger, kroker, skruer, plater, stifter og andre komponenter er brukt. Dette systemet tillater kirurger å manøvrere den apikale ryggvirvlene av kurven som en enkelt enhet. En apikale virvler skjer på horisonten eller tuppen av ryggvirvlene av kurven. Rib prominence eller rib hump fra skoliose er også korrigert med dette systemet. Det er viktig å snakke med legen din for å sørge for at denne prosedyren er den rette for ditt tilfelle. Mange har gått tilbake til å jobbe i fire uker eller under etter denne prosedyren.