Digidexo.com

Attention Deficit Disorder medisiner bivirkninger

Attention Deficit Disorder medisiner bivirkninger


Millioner av mennesker lider av ADD, og ​​mange personer med denne lidelsen er foreskrevet en av ulike medisiner. De tre mest vanlige og fremtredende narkotika tatt for ADD inkluderer Ritalin, Adderall og Dexedrine. Disse medikamentene ble opprettet for å lindre symptomer assosiert med ADD, som inkluderer følelser av rastløshet, hyperaktivitet og uro, men det er uheldige bivirkninger som ADD medisiner kan forårsake.

Effekter

Hver enkelt er unik og vil reagere ulikt på den foreskrevne ADD medisiner. Bivirkninger kan være uforutsigbare, men det er flere kjerne bivirkninger som er typiske hos de fleste pasienter som tar ADD narkotika. Disse bivirkningene inkluderer humørsvingninger, svimmelhet, søvnløshet, tap av matlyst, mageproblemer og hodepine.

Advarsel

En av de mest om bivirkninger av ADD medisiner er en økt risiko for hjerteproblemer. The American Heart Association anbefaler at personer som tar ADD medisiner få en medisinsk screening for hjerteproblemer før du tar noen medisiner. ADD kan forårsake hjertestans hos personer med hjertesykdommer og en økt risiko for hjerneslag.

Drug Addiction

En annen potensiell bivirkning er medisinering avhengighet. Narkotikamisbruk blant reseptbelagte medisiner er en urovekkende trend som har rammet mange. Voksne og studenter som regelmessig tar ADD medisiner har potensial til å bli avhengige og begynner å misbruke sin ADD medisiner. Behandlingssentre for personer som lider av reseptbelagte narkotikaavhengighet har en løsning på dette ødeleggende side påvirke.

Sjeldne bivirkninger

En sjelden bivirkning som har blitt oppdaget i ADD medisiner er hallusinasjoner. En sak av Pediatrics Magazine kjørte en artikkel som forklarte en liten prosentandel av barn som tar ADD medisiner har visuelle eller taktile hallusinasjoner. For ukjente grunner, disse hallusinasjoner spesielt tendens til å inkludere slanger, ormer eller insekter.

Naturlige alternativer

Når man tar ADD medisiner, er det fare for at bivirkningene kan være mer ødeleggende enn tilstanden i seg selv. ADD medisiner bør anvendes med forsiktighet og nøye overveielse. Profesjonell rådgivning og naturlige behandlingstilbud som mosjon, spise sunt, støttegrupper, og søvn bør også få prioritet over medisinske tilnærminger.