Digidexo.com

Den beste og mest effektive dietter for kvinner

Den beste og mest effektive dietter for kvinner


De mest effektive dietter for kvinner omfatter en rekke matvarer som er næringsrikt. Diet er definert forskjellig så det er nyttig å inkludere ordet "sunn" i dagens hektiske kjepphest diett verden. Kunnskap som en diett av frisk frukt og grønnsaker, magert kjøtt og hele korn er sunnere enn en hovedsakelig drive-through-vinduet kosthold er velkjent; imidlertid gjennomføre en diett som inneholder sunne matvarer krever tidkrevende og noen ganger mer kostbare endringer i atferd. Ikke bekymre deg om, små skritt mot et sunnere kosthold er oppnåelig.

Mayo Clinic Diet

The Mayo Clinic Diet fokuserer på helse. Det er to faser. Den første heter Lose It! Dieter starter følelsen vellykket med et vekttap på 6 til 10 kg. Den første fasen introduserer både et sunt kosthold og mosjon. Den andre fasen, kalt Live It !, bygger på den første fasen og den enkelte legger seg nå inn i en 1 eller £ 2 vekttap per uke. Dieter bruker en vekt pyramide. Bunnen av pyramiden er bredt og tilbyr dieter en god mengde frukt og grønnsaker; hele wheats blir neste etterfulgt av magre proteiner, sunt fett og på spissen av pyramiden er søtsaker. Fysisk aktivitet bør innarbeides de fleste dagene i uken i 30 til 60 minutter.

Eating Clean

Denne dietten er en du kan være lurt å innlemme i trinn fordi det krever planlegging. Når en person bestemmer seg for å spise ren den enkelte går bort fra bearbeidet mat og raffinert sukker Hun planlegger menyer og inkluderer fem på seks små måltider per dag, begrenser alkoholholdige drikkevarer, kokker sunne måltider og vet hvordan å gjøre sunne valg når du spiser ute. Ren spise inneholder massevis av frisk frukt og grønnsaker og helkorn. Hvis du jobber for å bygge muskler bør du også inkludere daglige porsjoner av protein som magert rødt kjøtt, skinn kyllingbryst, fisk, egg, tofu og bønner. Inkluderer også skummet melk eller yoghurt og sunt fett som nøtter (valnøtter og mandler), avokado, olivenolje og rapsolje.

"Kvinners helse" Fat magen Diet

Travis Stork, MD, uttalte i "Kvinners helse" magasinet at den første vitale tegn han sjekker når noen blir brakt inn i hans ER er deres vekt eller mengden magefett pasienten er bærer. "Dine helserisiko klatre rett sammen med midjemålet. Ikke bare er høye nivåer av magefett assosiert med hjertesykdom, diabetes, hjerneslag og kreft, men overvektige pasienter er også 37 prosent mer sannsynlig å dø av skadene etter en bilulykke, "sier Stork. Å bli kvitt magefett, anbefaler Stork si nei til dietter og ja til å spise god-for-deg fylle matvarer, bor borte fra dagligvarehandel elementer som har mer enn én ingrediens, spise hver tredje time som begynner med frokost, drikker ikke kalorier og lage dine egne måltider.

"Shape" Magazines Seven Day Clean Eating Challenge

Uansett hvordan kosthold kunnskapsrike eller fysisk form vi blir, kaster livet kurve baller noen ganger, og gir oss mer enn vi kan håndtere. Dette er når våre nøye utformede måltid planlegging og trening tidsplaner bli avsporet. Livet blir bosette vanligvis ned, imidlertid, og "Shape" magasinet setter deg tilbake på sporet med fem enkle trinn. 1) Spis bare hele matvarer; 2) Hold måltider enkel med få ingredienser; 3) Spis langsomt; 4) Spis regelmessig; og 5) Lytt til kroppen din, eller spise når du er sulten og stoppe når du er fornøyd.