Digidexo.com

Hvordan ha en tynnere midje

Hvordan ha en tynnere midje


Redusere størrelsen på midjen din kan gi betydelig helsegevinst. Å være overvektig kan sette deg i større risiko for hjerneslag, diabetes, høyt blodtrykk og hjertesykdom. Redusere kroppsfett fra en kroppsdel ​​alene ikke er mulig, så effektivt å miste fett fra et problemområde, må du redusere det fra hele kroppen. Et sunt kosthold og regelmessig mosjon rutine kan hjelpe deg å få en mindre midje over tid. Det er også noen øyeblikke metoder du kan bruke for å få en mindre midje.

Hvordan ha en tynnere midje

•  Rydd opp din diett. Unngå høy-kalori, lav-næringsstoff, fet og sukkerholdig mat. Gjøre sunne valg og inkluderer magre proteiner, komplekse karbohydrater og mettet fett. Spis et utvalg av grønnsaker og frukt og få fiber fra hele korn som havregryn og brun ris. Spis bønner, fisk og kylling for protein, forberede mat i olivenolje eller rapsolje og forbruker magre meieriprodukter i stedet for full-fett meieri.

Få 150 minutter med kardiovaskulær trening per uke, som anbefalt av Centers for Disease Control and Prevention (CDC). Kardiovaskulær trening øker du stoffskiftet, noe som bidrar til å forbrenne kalorier. Bade, jogging eller sykling, eller bruke en elliptisk maskin eller Steppmaskin å jobbe opp en svette. Vurdere å ta ut en gym medlemskap på et lokalt treningssenter. Betale for en gym medlemskap kan motivere deg til å bruke det og faktisk gå på helsestudio for å trene.

Legg ved muskel-styrke øvelser to dager i uken, per anbefaling av CDC. Styrketrening stimulerer og vedlikeholder muskelvev. Jo mer muskler du har, har vanskeligere stoffskiftet å arbeide for å opprettholde den, og jo mer fett forbrenner du. Unngå utelukkende fokus på magemusklene og jobbe deg armer, ben, skuldre, bryst og rygg, i tillegg. Tenk å få en sertifisert trener på treningsstudio for å hjelpe deg med skjemaet under din styrke-trening fordi det å ha god form forebygger skader og gir deg maksimale resultater.

Tone midjen ved å utføre mageøvelser, for eksempel sykkel crunches, reverse crunches og standard crunches. Inkluder planken øvelsen som en av dine oppgaver. Kom ned på alle fire og bøye albuene til lavere på underarmene. Senk hoftene å danne en rett linje fra skuldrene til knærne. Kontrakt magen og stive hele kroppen. Hold denne posisjonen så lenge du kan. Som mål å nå ett minutt. Utføre denne øvelsen tre ganger. Som du blir sterkere, forlenge bena bak deg og balansere på ballene dine føtter. Hold denne i ett minutt og utfører tre sett.

Utfør side-planke øvelse å tone obliques på sidene av midjen din. Kom ned på knærne og underarmer inn i en planke posisjon. Snu kroppen din til høyre og balansere på din venstre underarm og venstre kne. Utvid høyre arm opp som om den skulle komme for taket. Hold denne posisjonen i ett minutt før du bytter side. Gjenta øvelsen sideplanken tre ganger. Utfør øvelsen med lengre ben og armer når du er sterk nok.

Legg variasjon til ditt treningsprogram for å unngå kjedsomhet, for å utfordre kroppen din og for å holde motivasjonen oppe. Ta et skritt klasse for å få kardiovaskulær trening eller se til å bli med en gruppe sport. Ta en pilateskurs for å jobbe med å styrke kjernemuskulaturen. Bruk din kroppsvekt eller frie vekter i stedet for vektløfting maskiner. Bruk forskjellige fitness verktøy, slik som stabilitet baller og motstand band. Kjøpe hjem trening DVDer for regnværsdager når du ikke føler for å gå utendørs eller på treningsstudio.

Øv dype pusteteknikker for å opprettholde ro og å bo uten stress. Når du er under mye stress, frigjør kroppen din stresshormonet kortisol. Kortisol utløser uimotståelige cravings for høy-kalori, fetende mat, og er knyttet til vektøkning i magen. Sett deg ned i et stille rom og plassere en hånd på magen din. Lukk øynene og pust dypt inn gjennom nesen. Fyll lungene med så mye luft som mulig. Sense hånden på magen stigende. Pust ut all luft gjennom munnen som hånd på magen beveger seg innover med bevegelse. Ta opp til 10 magen åndedrag når du føler stresset kommer på.

Hint

  • Kjøpe buk-kontroll shapewear å umiddelbart redusere inches av midjen din og å glatte buler. Finn shapewear på nettet eller i undertøy avdelinger av store varehus.
  • Konsultere legen din om fettsuging eller en mageplastikk for å redusere midjen din. Under fettsuging, fett er sugd ut av magen, noe som gjør det mindre. Kombiner fettsuging med en mageplastikk hvis huden på magen mangler elastisitet. Under en mageplastikk, er overflødig hud fjernes og huden er stram.
  • Konsultere legen din før du starter en ny diett eller trening diett.