Digidexo.com

Best hjemme rette for Ear Congestion & Pain

Øreverk kan være en svært smertefull tilstand. De er forårsaket av en rekke problemer, inkludert sinus lunger, bakteriell infeksjon, for mye trykk i øret og skade. Barn kan få øreverk ofte fordi deres øretrompet, røret som forbinder den bakre delen av halsen til mellomøret, er ikke alltid i stand til å utjevne trykket riktig ennå. Hvis du eller barnet ditt utvikler en øreverk, det er hjemme rettsmidler du kan prøve å lindre smerter, lunger og press.

Congestion

Congestion grunn sinus problemer eller allergier kan skape mye øresmerter. Tømme ut bihulene kan bidra til å avlaste øresmerter. Sinus renser er en god måte å få slim som har samlet inn i bihulene ut. Sinus rensemidler hjelpe krympe betent membran som kan hindre riktig drenering. Når sinus vev bli betent og hindre drenering, kan dreneringen tilbake opp i øret. Hvis det er en bihulebetennelse, kan infeksjonen også spre seg til ørene.

De fleste sinus rensemidler bruke en enkel, naturlig ingrediens kalt saltvann. Fysiologisk saltvann arbeider for å skylle ut bihulene og krympe hovne membraner.

Hvis dine ører er blokkert av voks bygge opp, kan dette føre til øre trykk og smerte. Du kan fjerne voks hjemme ved å varme litt babyolje. Med det ene øret ligger på et bord, og den andre peker opp, slipp et par dråper av varm olje inn i øret. Gi oljen et par minutter å smelte voksen, deretter vippe nedover for å la voksavløpskob-. Det kan ta et par behandlinger, spesielt hvis det er mye voks.

Øretrompeten Trykk

Komprimerer er en god måte å lindre smerter i øret. De komprimerer kan være kjølig eller varm; dette strengt avhenger preferanse. Fukt en klut og enten kjøle det ned i fryseren i noen minutter eller varme den med varmt vann. Hold komprimere til det ytre øret bare, i 15 til 20 minutter. Gjenta denne behandlingen så ofte du trenger.

Trykkoppbygging på grunn av barometer endringer kan skje på et fly, en lang tur i en heis, klatring et fjell eller dykking. På et fly, hytta endringer presse et par ganger, først og fremst når flyet tar av og lander. Dette kan føre til trykkoppbygging i øretrompet på grunn av øretrompeten bli trukket innover svært stramt. Et vakuum effekten er skapt i øret og skaper smerte. Med mindre trykket er fjernet, vil trykket fortsette å bygge, og øret vil fortsette å gjøre vondt.

Svelging er en fin måte å åpne øretrompeten. På et fly, for å skape en kontinuerlig svelge mønster, tygge tyggegummi eller suge på et drops. Du kan også drikke regelmessig. For barn, har dem suge på en lollipop eller drikke fra sin flaske.

Infeksjoner

Mellomørebetennelse, infeksjon i mellomøret, kan føre til mye smerte for voksne og barn. Det er hjemme rettsmidler som kan hjelpe bli kvitt væske fanget i mellomøret på grunn av infeksjon og bidra til å rydde opp infeksjonen.

Hvitløk er en naturlig antibiotika. Satt noen få dråper av hvitløksaft i en liten mengde sesamolje og varme den opp. Sette et par dråper i de berørte øret et par ganger om dagen for å rydde opp infeksjonen.

Bruke en hårføner på varme ca 12-15 inches fra hodet. Dette vil bidra til å fjerne væske som kan være fanget i øretrompet på grunn av infeksjon.

Kolloidalt sølv er ansett for å ha naturlige antibiotiske egenskaper. Vaske øret ved hjelp av kolloidalt sølv hjelper dreper de dårlige bakteriene som forårsaker infeksjonen, i motsetning til antibiotika, som dreper gode og dårlige bakterier.

Du kan også prøve å varme 1 ts. mango blad juice og slippe den, dråpe for dråpe, i det berørte øret.