Digidexo.com

Hvordan å sammenligne Hørselvern

Iført riktig hørselsvern bidrar til å beskytte hørselen din under eksponering for høye lyder. Enhver type høy lyd du møter, enten det er på jobb eller mens jakt, kan skade trommehinnen og hemme din evne til å høre. Å sørge for at du har den beste hørselvern mulig, sammenligne hørselsvern funksjoner og se om du kan prøve ut et element før du foretar kjøpet.

Hvordan å sammenligne Hørselvern

Sammenlign priser på hørselvern. Som i 2010, kan du forvente å betale $ 100 for en kvalitet grunnleggende enhet. Hvis du vil ha avansert beskyttelse, forvente å betale minst $ 10.000.

•  Bestem NRR, eller Noise Reduction Rating, for hvert øre beskyttelse enhet. Målt i desibel, betyr et høyere antall støynivået er høyere. Typiske øret beskyttelse funksjoner tilbyr hørselsvern for NRR som strekker seg fra 19 dB (desibel) til 31 dB. Innendørs fotografering, for eksempel, krever hørselsvern for 24dB til 31dB. Sammenligne hver hørselvern enhet for å sørge for at det gir NRR du trenger.

Shop for hørselvern med en komfortabel cup stil. Størrelsen og stilen av koppen er det som bidrar til å bestemme nivået av hørselvern du har. Full kopper har mer plass til å isolere rundt lyder, slik at de yter maksimal beskyttelse. Hvis du foretrekker en mindre cup stil, prøv på hogge kopper eller skrå kopper. De gir ikke samme grad av beskyttelse som full kopp enheter, men de er mer behagelig å bære. Sammenligne den komforten du ønsker med cup størrelsen du trenger. Kontroller at du prøver enheten på før du kjøper den, slik at du vet at det er behagelig.

Sørg for en komfortabel passform når du sammenligner hodebånd på hvert øre beskyttelse enhet. Hodebåndet materiale du kjøper, har en stor innvirkning på hvor behagelig hørselvern enheten er når det sitter på hodet. Velge støpt polstret plast er mer komfortabel enn en wire band, men det gir også mer bulk som du kanskje foretrekker ikke å ha. Du bør også se på hvordan pannebåndet passer. En "over hodet" pannebånd løp fra øre til øre og sitter på toppen av hodet ditt. A "nakkebånd" som brytes rundt baksiden av hodet og nakken gir større fleksibilitet, fordi det tillater deg å bære en lue mens du bruker din hørselsvern.

Forbedre kvaliteten på hørselsvern med elektronikk. To metoder for teknologi la hørselsvern for å redusere skadelige lyder enda mer. Peak klipping oppdager utrygge lyder og slår seg ned for å klippe lyden. Komprimeringsteknologi gjør det mulig for brukeren å alltid høre hans omgivelser, men det tar noen usikre støy og reduserer det til et trygt nivå. Hvis du er på jakt eller i noen annen situasjon hvor du trenger å høre dine omgivelser, kan komprimering være et bedre alternativ. Imidlertid er peak klipping mer overkommelig. Sammenligne fordelene av både å se hvilket alternativ som passer best for deg.

Nyt top of the line beskyttelse når du kjøper inne-øret beskyttelse enheter. De er komfortable og praktiske fordi de passer i øret som et høreapparat. Inside-øret beskyttelse enheter innlemme komprimeringsteknologi. Veie fordelene med inne-øret beskyttelse enheter med kostnaden for å se om dette er et godt kjøp.

Kjøp hørselvern som du faktisk vil ha, fordi det fungerer bare hvis du vil bruke den. Prøv hver enhet på og sørge for at den sitter komfortabelt som du sammenligne hørselvern.