Digidexo.com

Hva er farene ved Liver Flush?

Det er en god idé å skylle leveren hvis den har gjennomgått stress fra for mye alkohol, narkotika, sukker eller et usunt kosthold.
Skylle en lever for fort når det er overbelastet med giftstoffer kan sende kroppen inn i en healing krise. Følg et omfattende program som omfatter drikkevann for å minimere denne effekten.

Liver Flush

Spyling av leveren innebærer å drikke juice, spise sunn rå mat, og noen ganger tar urte kosttilskudd for å tvinge ut giftstoffer bygget opp i leveren. Hver leveren-flush programmet innebærer også drikke mye rent, filtrert vann for å hjelpe til med å skylle giftig avfall fra leveren.

Funksjon

Leveren utfører mer enn 500 funksjoner i kroppen. De viktigste funksjonene er å avgifte blodet, eliminere giftstoffer fra kroppen og støtter immunforsvaret.

Spyle dette organet hjelper hele kroppen til å fungere bedre, spesielt hvis det er overbelastet eller støttet opp med giftstoffer.

Viktig

Leveren ikke opererer uavhengig av de andre organer i kroppen. Det samarbeider tett med lymfesystemet, noe som påvirker kroppens immunsystem. Leveren påvirker energinivåer og metabolisme, og det er en kritisk komponent i fordøyelsessystemet.

Farene

Spyling av leveren kan føre til en helbredende krise hvis du skylle for fort eller for ofte. Når dette skjer, kan gamle plager gjenoppstår, og du kan føle deg verre før du føler deg bedre. Dette vil passere, men sørg for at du drikker rikelig med vann for å minimere effekten.

Betraktninger

Hvis leveren er forstørret eller skadet, noe som kan fastslås med en enkel blodprøve, er det tilrådelig å arbeide med en helhetlig helsepersonell mens du gjør en lever flush. Du må kanskje gjøre en foreløpig avgiftning diett først, eller en "pre-flush" diett for å forberede seg til leveren flush.

Juicing

Ikke juice for mange rødbeter ved spyling leveren. Rødbeter og bete topper er de beste vegetabilske å bruke til å skylle, rense og styrke leveren. Bruk av for mange vil føre til kvalme, svimmelhet og en ubehagelig blodtrykk sensasjon.