Digidexo.com

DIY White Noise Generator

DIY White Noise Generator


Akkurat som å kjempe ild med ild, kan du bekjempe støy med støy. Hvit støy spredt lydfrekvenser like over en gitt båndbredde, kan brukes til å stenge ute hverdagslige lyder. Samtaler eller TV i neste rom kan maskeres med lyden av hvit støy. Spesielle hvit støy generatorer er kommersielt tilgjengelig og brukes som søvn og personvern hjelpemidler. Hvit støy er også brukt for å maskere symptomene på tinnitus, en medisinsk tilstand definert av National Institutes of Health som "hører lyder i ørene når det ikke er noen utenforstående kilde."

The Easy Way

Hvis du ønsker å dra nytte av fordelene med hvit støy, men ikke ønsker å kjøpe en annen del av elektronisk utstyr, kan du gjøre det selv.
Sjansene er gode for at du har en hvit støy generator i huset allerede. En FM-radio vil generere hvit støy hvis innstilt på en tom frekvens. Tune inn FM-radioen til en frekvens uten en tilordnet stasjon, justere volum og tone til et behagelig nivå, og du har opprettet en hvit støy maskin.

Online Option

Du kan bruke datamaskinen til å generere hvit støy uten å kjøpe et program eller å skrive en eneste linje med kode. Mange nettsteder vil streame hvit støy til skrivebordet ditt. Hvis datamaskinen er på et passende sted og har høyttalere og et lydkort, kan du åpne opp nettsiden og starte støy generator.

Gratis nedlastinger

MP3-eller CD-spiller kan også brukes til å generere hvit støy uansett hvor du går. Flere nettsteder tilbyr også gratis mp3 nedlastinger av hvit støy. Disse kan spilles på datamaskinen, overføres til din MP3-spiller eller brennes på en CD. Ressursene som er oppført nedenfor er gode steder å starte hvis enten online alternativet appellerer til deg.

Hjemmelaget

For en helt gjør-det-selv-bærbar løsning, kan du alltids ta opp FM statisk fra radioen og lage din egen MP3-eller CD. Putting spilleren i løkkemodus vil spille opptaket til du er klar til å slå den av.