Digidexo.com

Hva er behandlingen for vann i øret?

Hva er behandlingen for vann i øret?


Vann i øret oppstår vanligvis etter bading eller svømming. Sammen med irritasjon av vann sloshing rundt i øret, kan det også føre til øret helseproblemer. Betennelser og infeksjoner som svømmer øre forårsake ubehag og smerte. Det er ting folk kan gjøre hjemme for å behandle og forebygge vann i øret.

Svømmer øre

Svømmer øre representerer en av de mest vanlige forhold forårsaket av vann i øret. Konstant eksponering for vann fører til at sunne øret bakterier for å vaske bort. Da den dårlige bakterier overtar og fører til infeksjon og smerte. Rengjøring ørene med en bomullspinne etter vann eksponering forverrer problemet ved å bli kvitt de sunne bakteriene raskere. Behandling for svømmer øre innebærer antibiotika øredråper og kortikosteroider for å redusere betennelse, ifølge New York Times.

Gravity

Ved hjelp av tyngdekraften til din fordel fungerer for de fleste vann-i-øret problemer. Bare vippe hodet eller ligge på siden av de berørte øret i noen minutter. Vanligvis fungerer vann det er veien ut av øret i den tiden, sier nettsiden Hvordan helse.

Blow Dryer

Fysisk uttørking øret med en hårføner gjør underverker for å kvitte seg med vann i øret. Bare dra øreflippen opp å rette ut øregangen. Deretter satte hårføner på det laveste varme innstillingen og blåse den rett inn i kanalen, foreslår Mother Nature. Det tar ca 30 sekunder med direkte blåser luft for å bli kvitt de fleste vann i øret.

Alkohol Solution

Når tyngdekraften og hårføner ikke jobbe for å få vannet ut av ørene, bruker en dropper full av teknisk sprit blandet med eddik. Halv eddik og halvparten alkohol fungerer godt. Squirting denne løsningen bidrar til å flytte vannet ut av øret og alkohol tørker opp de resterende mengder svært raskt, sier Hvordan helse. Narkotika butikker selger også alkohol-baserte øredråper for dette av samme grunn, men hjemmelaget påfunn fungere like bra.

Forebygging / løsning

Forebygging av vann i øret, er den beste måten å forhindre smertefulle infeksjoner. Narkotika butikker bære voks ørepropper som passer ørets form og hindre at vann siver inn. Hvis over-the-counter ørepropper ikke gir god nok beskyttelse, kan øret leger har dem spesielt laget for å passe individuelle ører.