Digidexo.com

Hvordan virker Coffee Undertrykk binyrene?

Hvordan virker Coffee Undertrykk binyrene?


Binyrene er ansvarlig for å regulere hormoner for å hjelpe kroppen din avtale med ulike typer stress. Selv om kjertlene er utformet for grundig å kontrollere adrenal nivåer, kan visse stoffer forstyrre denne balansen. Koffeinholdige kaffe påvirker binyrene nivåer dramatisk.

Coffee

Koffeinholdige kaffe forårsaker nerveceller i hjernen til å sende signaler til hypofysen til å skille ut et hormon som stimulerer binyrene til å frigjøre adrenalin i blodet.

Adrenaline

Adrenalin setter kroppen i en "flight eller kjempe" modus, som gir deg energi og styrke til å håndtere en truende situasjon. Imidlertid produserer kaffe denne effekten kunstig, forårsaker at overflødig energi til å gå ubrukt.

Tilbaketrekking

Når adrenalinet slites av, kan tretthet, irritabilitet, hodepine og forvirring satt inn. Dette fører cravings for mer koffein, som frigjør mer adrenalin, holde kroppen i en konstant tilstand av stress.

Utmattelse

Måneder eller år med vedvarende belastning vil eksos binyrene. Binyreinsuffisiens er preget av lave adrenal nivåer, som forårsaker tretthet, lavt blodtrykk, svakhet, mangel på konsentrasjon, depresjon, søvnløshet, angst og cravings for salt og sukker.

Oppsummering

Koffeinholdige kaffe ikke umiddelbart undertrykke binyrene. I kontrast, i stor grad stimulerer dem. Imidlertid, over tid, kan føre til kaffe adrenal insuffisiens, noe som resulterer i ekstremt lave nivåer adrenal og symptomer som berører det daglige liv.