Digidexo.com

Hvordan gi et barn en pust Treatment

Hvordan gi et barn en pust Treatment


Respiratorisk distress hos barn er et alvorlig helsetilstand. Forårsaket av allergi, astma eller andre puste sykdom, et barn krever spesiell omsorg for vellykket behandling. En puste behandling av en foreskrevet medisin kan kontrollere og lindre barnets pustevansker.

Hvordan gi et barn en pust Treatment

•  Forstå at barn med respiratorisk distress vanligvis trenger å bruke en forstøver å administrere foreskrevne medisiner. En forstøveren er en maskin som gjør flytende medisin til en pustende tåke for barnet å inhalere.

Innse at legen forskriver medisiner basert på barnets symptomer og sykdom. Følg hans dosering instruksjoner og har ham vise deg hvordan du skal bruke en forstøver hvis han ikke tilbyr en demonstrasjon.

Gjør deg kjent med forstøver. Maskinen for å administrere puste behandling består av selve maskinen, slange og en maske for barnet ditt å plassere over nese og munn. Noen maskiner som brukes tvunget luft for å slå den flytende medisin til tåke; disse er de mest vanlige og er støyende. Ultralyd nebulizers bruker ultralyd bølger å slå væsken i en pustende tåke; disse maskinene er stille. Ikke alle flytende medisiner kan brukes med den ultrasoniske forstøver.

Ta dosert medisin og legge det til medisin kopp som er festet til masken (det er en kjegle-formet avtagbart stykke). Skru masken tilbake på medisin kopp, som sikrer at slangen på undersiden av koppen er sikret. Ta den andre enden av slangen og sett den inn i forstøveren.

Sett barnet oppreist og holde masken til ansiktet hans, som dekker nesen og munnen helt. Velg et tidspunkt på dagen at barnet er rolig å hjelpe ham forbli stille under behandlingen. Slå på en underholdende TV-program til å holde hans oppmerksomhet mens administrere puste behandling. Det tar vanligvis seks til ti minutter for å utføre en puste behandling, avhengig av dosering.

utstråler tillit mens du forsøker å gi et barn en pust behandling. Hvis du synes usikker eller redd på noen måte, oppfatter barnet ditt dette og blir redd også. Trøste barnet ditt, forsikre ham om at behandlingen ikke vondt og gjør ham puste bedre. Tilby ham en liten belønning for å ta sin medisin.

Skyll medisin kopp, maske og slange etter hver bruk og la dem tørke helt før neste gangs bruk for å opprettholde optimal ytelse.

Hint

  • Plasser alltid maske over ansiktet godt. Ikke rett tåke på ansiktet uten masken. Dette kalles en "blåse av behandling" og tillater ikke for medisiner for å bli skikkelig innånding.
  • Følg anvisningene fra din primære omsorg lege eller spesialist når medisinering et barn. Strengt følge doserings prosedyrer og ta kontakt med lege hvis du har noen spørsmål.