Digidexo.com

Bivirkninger av Wu-Long Tea

Wu-Long er en av et utvalg av te som er produsert fra Camellia sinensis te bush. I likhet med andre typer te produsert fra dette anlegget, og tilbyr Wu-Long te numberous helsemessige fordeler, men det kan også ha noen bivirkninger. Selv om kliniske studier på de spesifikke bivirkninger av denne drikken er begrenset, inneholder Wu-lenge te høye nivåer av koffein og tanniner, hvor en rekke bivirkninger har vært rapportert.

Koffein Intoleranse

Wu-Long te inneholder høyere nivåer av koffein enn både grønn te eller hvit te. Av denne grunn, kan folk som er overfølsomme for koffein oppleve en allergisk reaksjon, som forårsaker elveblest eller utslett. Alvorlighetsgraden av slike allergiske reaksjoner, så vel som andre bivirkninger av Wu-lang-te, vil variere fra person til person, basert på individuelle egenskaper slik som bygg, kroppsvekt og alder.

Toksisitet

I 1999 Kitasato University School of Medicine profiler tilfelle av en pasient som led koffein toksisitet fra å konsumere store mengder Wu-lange te. (Se Resources nedenfor). Pasientens stort inntak av te, så mye som 15 liter om dagen, ble antatt å ha forårsaket delirium og en tilstand som kalles rabdomyolyse. Rabdomyolyse er en forutsetning at resultatene fra skade til muskelcellene, som rapporten tilskriver koffein toksisitet.

Nervesystemet sentralstimulerende

Koffein innholdet i Wu-lange te har en stimulative effekt på det sympatiske nervesystemet. Dette kan forstyrre søvnmønster, forårsaker søvnløshet og søvnmangel. Dette stimulative effekten kan også føre til Jitters, irritabilitet, nervøsitet, angst, skjelvinger og uro. Siden koffein er lett overføres via morsmelk, ammende babyer med mødre som konsumerer store mengder av Wu-Long te kan utvise disse bivirkningene.

Vanndrivende

Koffein har en diuretisk effekt på nyrene, forårsaker en økning i produksjonen av urin. Dette har en dehydrerende virkning på kroppen, som det fører til å tape vann ved en raskere takt. Koffein er vanndrivende egenskaper kan også forverre inkontinens, og det kan redusere nivået av natrium og kalium i blodet.

Hypoglykemi og unormal hjerterytme

Den koffein i Wu-Long te kan øke blodsukkernivået og bør unngås eller brukes med forsiktighet av diabetikere. Et høyt inntak av Wu-Long te kan utløse hjertebank og uregelmessige hjerteslag, som kan ha skadelige effekter på mennesker med en historie med hjertesykdommer.

Fordøyelsesbesvær

Tannin og koffein innhold i Wu-Long te kan forårsake fordøyelsesbesvær ved å stimulere magen til å øke produksjonen av mage-syrer. Denne økte produksjonen kan forverre tilstander som halsbrann og magesår, som er forårsaket av sterkt sure betingelser i magen.