Digidexo.com

Hjem rettsmidler for hodebunnsbehandling

Hjem rettsmidler for hodebunnsbehandling


Hjem rettsmidler er bare naturlige alternativer til konvensjonell medisin, beleilig laget av ingredienser som vanligvis finnes i de fleste hjem. Mange hjem rettsmidler har vært aorund for år, gått ned fra en generasjon til den neste. Hjem rettsmidler bruke de naturlige egenskapene til vanlige husholdningsartikler, snarere enn de kjemikaliene som finnes i mange kommersielle produkter.

Psoriasis

Psoriasis er en hudsykdom som påvirker ulike deler av kroppen, inkludert hodebunnen. Denne lidelsen kan enten være kronisk eller mild, og er vanligvis forårsaket av miljømessige eller genetiske faktorer. Andre faktorer som kan forårsake eller forverre psoriasis inkluderer hormonelle endringer, røyking, stress og alkoholforbruk. Hjem rettsmidler for behandling av psoriasis omfatter bruk av eddik. Eddik, spesielt eplecider eddik, har desinfiserende egenskaper og kan brukes for å lindre betennelser i huden slik som psoriasis. Legger jeg kopp eple cider eddik til 1 liter vann, suge en vaskeklut i væsken, klem ut overflødig vann og plasser vaskeklut på det berørte området.

Tørr hodebunn

En tørr hodebunn fører til overdreven flass i hodebunnen som akkumulerte døde hudceller blir stadig skur. Denne tilstanden kan føre til en økt sjanse for håravfall og kan være et resultat av harde sjampo eller andre hårprodukter, allergier, kosthold, forurensning, medisiner, og ved hjelp av hardt vann. En tørr hodebunn er en indikasjon på at hodebunnen ikke produserer nok oljer for å holde den fuktet og kan lindres ved hjelp av naturlige oljer slik som olivenolje, kokosolje, jojobaolje, og til behandling av hodebunnen. Påfør en halv kopp med noen av disse oljene til hodebunnen, massere det inn helt og dekk med et plastlokk i ca 30 minutter. Vask håret, massere ca 1 ss. av noen av oljer til hodebunnen, deretter style som vanlig.

Kløende hodebunn

En kløende hodebunn kan være veldig pinlig fordi det fører lider å stadig ripe eller kjempe mot trangen til å klø deres hodebunnen. Mange forhold kan føre til en kløende hodebunn. De omfatter kontakt og allergisk dermatitt, hodelus, psoriasis og flass. Det første skrittet for å unngå en kløende hodebunn er å opprettholde god hygiene. Vask håret regelmessig, og unngå å dele kammer med folk for å hindre overføring av hodelus. Te olje og aloe vera gel har beroligende egenskaper som kan bidra til å stoppe scalps fra kløe. Bare helle litt inn i håndflaten og masser inn i håret ditt.

Ringorm

Ringorm er en soppinfeksjon som påvirker hodebunnen og andre deler av kroppen, inkludert negler og hud. Tilstanden kalles ringorm fordi det fører til en rød ring å vises på kroppen av smittet person. I motsetning til psoriasis, er ringorm svært smittsom og kan spre seg ved kontakt. Et hjem rette for ringormer er å lage en pasta av sennep frø og bruke den over det berørte området. Rubbing skiver av rå papaya på det berørte området kan også hjelpe.