Digidexo.com

Vannkopper Scar Treatment

Vannkopper kan være en av de mest ubehagelige sykdommer for barn og voksne å forholde seg til. I å søke lindring fra kløende utslett, men kan lider føre til mer problemer for deres hud. Skrape utslett inflames huden, forårsaker lesjoner og keloider. Noen av disse arrene vil klare seg på egen hånd i løpet av uker. Noen vil forbli eller etterlate mørke flekker, og tvinger pasienter til å søke måter å redusere deres utseende.

Forstå Chicken Pox

Vannkopper er en vanlig, svært smittsom sykdom som vanligvis rammer barn, til tross tilgjengelige vaksiner for å hindre det. Det er et kløende utslett som vanligvis er ledsaget av influensalignende symptomer. Utslettet selv morphs til blemmer før de blir åpne sår og skorper.

Medisiner

Kremer inneholdende vitamin E har blitt funnet å minske synligheten av vannkopper arr. De vitamin E helbreder og gir næring til huden, og hjelper arr å visne.

Noen hudpleie fagfolk anbefaler også Mederma, et arr-fading over-the-counter krem.

Microdermabrasion

Microdermabrasion bruker fin, men grove korn for å fjerne det ytterste laget av huden. Med fjerning av det ytterste laget, fungerer huden til å helbrede seg selv ved å produsere nye, sunnere hud celler som erstatter de gamle ufullkommen huden, inkludert arr.

Laser Resurfacing

Laser resurfacing fungerer på samme måte Microdermabrasion - gammel hud vev flyttes for å gjøre plass for nyere, sunnere lag av huden. Den største forskjellen er at i stedet for ved hjelp av kornene for å fjerne hudsjikt, dermatologer bruke en laser for en mer presis finish.

Forebygging

Den beste måten å bekjempe vannkopper arr er å unngå å få dem i første omgang ved å ikke skrape. Hvis du har vannkopper, dekke hendene med votter for å unngå å skrape huden din. Ta kule, natron bad noen få timer til å berolige huden. Bruk Calamine lotion for å holde huden fuktig og for å lindre kløe.