Digidexo.com

Slik fjerner giftstoffer Med en Foot Patch

Slik fjerner giftstoffer Med en Foot Patch


Avrusning er en prosess som hjelper rense kroppen for giftstoffer og kjemikalier. En detox foot patch er et populært valg fordi den er enkel å bruke og inneholder naturlige ingredienser. Typiske ingredienser i en detox foot patch inkluderer citronalla, som har antibakterielle og deodorizing egenskaper og kiselgur, et naturlig absorberende middel. Detox fot pads er anbefalt av naturopaths å redusere blokkert i sirkulasjons- og lymfesystemet og styrker immunforsvaret.

Bruksanvisning

•  Påfør detox foot patch på buen av foten og sørge for at det er trygt på plass. Bare gjelde for venstre eller høyre fot, ikke begge føttene samtidig.

La patch til fots i 8 til 10 timer. Det anbefales at du bruker den på natta for bekvemmelighet. Dekk foten med en sokk til å sørge for at lappen holder seg på plass.

Ta foten patch etter den anbefalte mengden av tid. Foten oppdateringen bør være veldig mørk brun i fargen. Dette er giftstoffer som har blitt gitt ut fra kroppen.

Påfør fots patcher i 10 dager, alternerende føtter.

Drikk rikelig med vann i løpet av avgiftning periode.

Tips og advarsler

  • Avgiftning patcher kan brukes på andre deler av kroppen, ikke bare føttene.
  • Påstander fra produsenter av foten patcher har ikke blitt evaluert av Food and Drug Administration. Fot flekker er ikke ment for å behandle eller helbrede sykdommer og bør ikke bli brukt som sådan.