Digidexo.com

Betyr My Kid Trenger Bukseseler?

Betyr My Kid Trenger Bukseseler?


Til enhver tid, 4,5 millioner mennesker i USA ha tannregulering på tennene sine, ifølge American Association of kjeveortopeder. Barnet kan ha behov for tannregulering nå for å hindre problemer i fremtiden.

Identifikasjon

En undersøkelse av en lisensiert tannlege er nødvendig for å avgjøre om barnet ditt krever tannregulering. Tannlegen vil sjekke for skjeve tenner og potensielle kjeveproblemer, kalt en feil okklusjon, ifølge Kids Health.

Betraktninger

Barn under 11 år er vanligvis ikke anbefales å få tannregulering fordi mindre problemer, som for eksempel samles, kan fikse seg selv over tid, ifølge BracesReview. Potensielt alvorlige problemer, som skjelettproblemer, er lettere å korrigere i ung alder --- selv så unge som 7 --- fordi kjeven er myk og mer formbar enn en voksen kjeve.

Tips

Hvis tennene dine har avstandsproblemer, kan du vente til begynnelsen av 20-årene for å få kjeveortopedisk behandling og ikke lide noen langsiktige skader, ifølge Dr. Timothy Wheeler, professor og leder av avdeling for kjeveortopedi ved Universitetet i Florida. Selv de tøffeste problemer, for eksempel underbites, kan rettes opp i alle aldre.