Digidexo.com

Naturlig behandling for leddgikt i nakken

Naturlig behandling for leddgikt i nakken


Naturlig behandling for leddgikt i nakken bør alltid diskuteres med din helse-omsorg leverandøren. Til tross for medisinsk behandling, mange leddgikt opplever unrelieved smerte, som fører til bruk av naturlige behandlinger uten påvist vitenskapelige krav. Leddgikt i halsen kan forårsake symptomer som går utover bare smerte. Tap av balanse, hodepine og stivhet på oppvåkning er forbundet med leddgikt av halsen, noe som gjør naturlige behandlinger for artritt tiltalende. Nakke leddgikt kalles også cervical spondylose.

Bruk en Neck Brace

Nakke bukseseler er ikke oppmuntret lang sikt for naturlig behandling av leddgikt i nakken. En nakkekrage, montert av en profesjonell, kan gi kortsiktig lindring. Iført en spenne kan svekke nakkemusklene. Når leddgikt nakkesmerter blusser opp, bære en nakkekrage for ikke mer enn en uke for å hjelpe til med behandling av nakke leddgikt.

Stress Relief

Øv stress lettelse. Meditasjon, kan milde yoga øvelser og rådgiving være gunstige behandlinger for å lindre nakkesmerter forbundet med leddgikt.

Fysioterapi

Øvelser som øker omfanget av bevegelse og fleksibilitet kan redusere smerter og stivhet fra leddgikt i nakken. Trening er en av de mest fordelaktige naturlige behandlinger for leddgikt. Immobilitet fører til mer smerter og stivhet. Legen din vil veilede fysioterapeut ved å bestille andre behandlinger tilgjengelig for behandling av nakke leddgikt, som ultralyd eller elektrisk stimulering.

Bruk en nakkeputen

Vurder å kjøpe en spesiell nakkepute beregnet for leddgikt. Puter kan lette nakke leddgikt ved å hjelpe lindre muskelkramper og gir skånsom trekkraft under søvn, hvile og reise.

Selv Massasje

Vurder å kjøpe en massasjeapparat til hjemmebruk. Infrarøde massører levere varme til vev, hjelpe med leddgikt i nakken.

Fokus på god holdning

Dårlig holdning kan gjøre halsen smerte fra leddgikt verre. Øv god holdning til alle tider. År med dårlig holdning kan svekke musklene i rygg og nakke. Det kan være viktig å engasjere seg i aktive øvelser for å bedre holdning.

Andre naturlige behandlinger for nakke leddgikt

Påfør en gni laget av capsaicin til halsen. Capsaicin er laget av chili peppers, og er et naturlig middel som kan redusere leddgikt nakkesmerter når den brukes lokalt. Relief kan ikke være umiddelbar, men over tid, kan capsaicin redusere betennelse av leddgikt. Kommersielle preparater er tilgjengelig fra en rekke leverandører, inkludert de fleste apotek.

Terte kirsebær kan selvsagt redusere betennelse fra halsen leddgikt. Kirsebær har også andre helsemessige fordeler forbundet med å redusere betennelse. Cherry juice er også tilgjengelig i konsentrat. Den anti-inflammatoriske virkning av kirsebær er vist å være en effektiv behandling for naturlig hals artritt og andre typer av inflammatoriske artrittiske tilstander så som gikt.