Digidexo.com

Hvordan behandle huden Moles

Hud føflekker oppstå når celler som kalles melanocytter klynge. Disse klyngene er vanligvis mørk brun eller svart og med langvarig soleksponering kan mørkne. Fordi hud føflekker vises som blemmer på huden som kan bli kreft, mange mennesker velger behandling for å redusere eller fjerne dem. Dessverre, bortsett fra den kirurgiske fjerning av hud mol, er det få konvensjonelle behandlinger. Men det finnes noen alternative behandlinger for hud føflekker, inkludert essensielle oljer og såper.

Bruksanvisning

•  Observer huden mole og se etter avvik i farge, asymmetri, border, høyde og diameter. Ta oppmerksom hvis en hud føflekk er flerfarget, har frynsete kanter, er hevet godt over nivået i huden eller er større enn diameteren på en blyant viskelær.

Vis huden mole med legen din dersom noen av abnormiteter er til stede. Legen din kan være lurt å ta en biopsi for å sikre at føflekken er ikke kreft.
Velg en metode for kirurgi hvis bedt om å av legen din. Valgene som regel innebære vanlig kirurgi, electrosurgery, laser kirurgi, kauterisering eller anvendelsen av flytende nitrogen.

Vurder å bruke alternative produkter, som for eksempel Nevi No More, hvis en hud føflekk er ikke kreft, men du likevel ønsker å kvitte seg med den. Denne metoden er treg (noen ganger tar seks uker), men vil spare deg kostnadene ved kirurgi.

Tips og advarsler

  • Bruk solkrem eller andre former for solbeskyttelse, for eksempel brede randen hatter, når ut i direkte sollys. Dette vil bidra til å forhindre hud føflekker fra bli kreft.
  • Ikke bruk et alternativ medisin med mindre rådet til å gjøre det av legen din. Alternativ behandling kan utløse en allergisk reaksjon.
  • Ikke bruk en alternativ medisiner for å behandle en kreft muldvarp. Alternativ behandling er utformet for å hindre mole vekst, ikke fjerne kreftvev.