Digidexo.com

Xylitol Effekter på Vision

Xylitol Effekter på Vision


Xylitol er et naturlig stoff som finnes i fiber mat som frukt og grønnsaker. Kjemikaliet er til stede i maiskolber og barken av hardwood trær som bjørk. Denne kjemiske oppstår også som et mellomprodukt i metabolismen av glukose. Det er også syntetiseres naturlig i kroppen, som produserer omtrent 15 g av forbindelsen daglig.

Kjemiske egenskaper av Xylitol

Xylitol kjemiske egenskaper er mye som de av sukker. Den sammensatte både ser ut og smaker som behandlet sukker; Men mens sukker kan være skadelig for kroppen, xylitol reparasjoner og helbreder kroppen. Xylitol er også viktig å øke immunitet i kroppen ved å beskytte den mot degenerative sykdommer. Det finnes også antialdringsfordeler av denne forbindelsen. Sukker produserer syre i kroppen, mens xylitol øker alkaliniteten. Xylitol har også antibakterielle egenskaper.

Produksjon av Xylitol

Selv om naturlig xylitol er bra for kroppens helse, kan behandles xylitol ikke være sunn. Behandlet Xylitol inneholder kjemikalier og toksiner, som er lagt under fremstillingen av det kunstige søtningsmiddel. Når Xylan er behandlet gjennom syrehydrolysering, er to biprodukter oppnås: eddiksyre og xylose. For ytterligere hydrogenering, er en nikkelaluminiumlegering anvendes som katalysator. Til syvende og sist, er den resulterende forbindelsen ikke like sikker som det kan høres.

Kunstige søtstoffer og Xylitol

Kunstige søtstoffer som aspartam er kjent for å ha mange skadelige bivirkninger. Aspartam kan forårsake utløsning av Alzheimers og Parkinsons sykdom, hjernesvulster og multippel sklerose. Men på den annen side, søtningsmidler basert på forbindelsen xylitol, kan bidra til å reparere skade forårsaket av infeksjoner. Xylitol selv anses som et verdifullt supplement til kroppen. I forhold til andre kosttilskudd, er Xylitol ansett som et tryggere alternativ.

Effekten av Xylitol på Vision

Mens det ikke er noen spesielle studier utført på effekten av xylitol på syn, har det blitt observert at eddiksyren inneholdt i den kunstige søtningsmiddel kan være skadelig for menneskekroppen. Den sure karakter av søtningsmiddel, på grunn av den iboende eddiksyre, kan forårsake irritasjon i øynene ved kontakt. Imidlertid har effekten av xylitol på syn ikke bli studert nok å henvise til noen konkluderende resultater.

Bekymringer

Som et naturlig biprodukt av metabolismen, er xylitol et viktig næringsstoff. Imidlertid kan behandlingen av den syntetiske kjemiske etter ekstraksjon fra fibrøse frukt eller grønnsaker endre sammensetningen og egenskapene for den syntetiske forbindelsen. Det er krav om at xylitol er bra for tennene og tannkjøttet. Studier har imidlertid vist at det ikke er slik. Behandlet sukker i hvilken som helst form er betraktet som dårlig for kroppen. Hvis tatt regelmessig, som en del av dietten, kan de syntetiske sukkere være skadelig for kroppen.